Scudo Sports

Zonguldak

Ben de Zonguldak 'tan Kerem Can daha önce Ömer Kabul abimizle bir şeyler konuşmuştuk Biz Zonguldaklılar olarak ilk olarak bir buluşsak , bir birimize tanısak daha sonrada böyle yazın gelecek abilerimizler birlikte bir tur düzenlesek Zonguldak - Mogada , Zonguldak - Filyos
çok güzel olur bence
Herkeze bol pedallı günler ...

• Beğen
Tepkiler: omerkabul
Scudo
Merhaba arkadaşlar içinizde Zonguldaklı olan var mı ? Büyük ihtimal vardır.Daha önce bir arkadaş açmış böyle bir yer ama güncellenmiyor malesef ... :D

Evet Zonguldak ve çevre ilçelerdeki arkadaşlar burda toplanalım konuşalım , paylaşalım , tanışalım , tartışalım.Organizasyonlar düzenlemeye çalışalım.

Ben sayfatı her zaman güncellemeye çalışırım . Herkese yakşamlar

Adım : Kerem Can Katırcı
Mail Adresim : keremcan67@ymail.com
GSM : 0 539 597 77 82

@Kerem Can Katırcı

tabiki güzel olurr neden olmasınn bence şöle yapalım siz filyostan gelin biz burdan ereğlili arkdaşlarda gelsin hep beraber zonguldak ev sahibi yapsınn en güzeli buu tabi bu benim görüşümm siz nsl diyosanızz öle yapınn
kerem bey ben1 hafta sonra turlara başlıyom haberiniz olsunn ereğliye giderken alıyımmı sizi?

Evet.Zonguldak'tan tur yapabiliriz yakınlara.Ama Zonguldak'lılar olarak bir araya gelebilsek. Nerede diğer bisikletçiler,yok mu başka acaba?

• Beğen
@omerkabul@ttnet

sizinle 1hafta sonra gelebilmeyi çok isterim ama 19 mayıs daha sonra bizim okul badmintoncuları urfaya götürüyor yazın olabilir size bol pedallı günler ...

• Beğen
Tamam o zaman bu hafta sonu herkese uyarsa ayın 14'ü ve ya 15'i toplanıalım yer belirleyelim önce tabi . :D

nerede saat kaçta toplanalım ??

• Beğen
@Kerem Can Katırcı

tmm ayın 14 ü bana uyarr hemen söyleyin kii bende ona göre geleyimm karabuk zonguldak gelmem 6 saat ti mi alıyoo
:)

çok yakın da ereğli li arkdaşlarrımı ziyarete geliyorum 2gün anadolu otel de kalacam haberiniz olsun:in: karabükten ömerkabul saygılarım la:)

@Kerem Can Katırcı

kerem bey ben şimdiden 3 kişi ayarladım cumartesi ordayızz yerinizi söleyin biz ona göre gelelimm

Önümüzdeki haftalarda ben de katılırım sizlere,gideriz bir yerlere,vururuz kendimizi derelere :d

• Beğen
Tepkiler: Fatih Süalp
şimdiden özr yarın hava yagışlı nedeniyle 14 00 veya15 00 gibi varmayı fedefliyoruzz 17 mayıs unatmadık adıyla bi pankartımız olacakk bizleri yanlız bırkmassanız sevinirizz iletişim içinn ltf 0544 532 4944 ömer kabull arayınn :)

Yok mu Zonguldak'tan gezi düzenleyen yakınlara? Cumartesi,Pazar ?

Devrek'teyim, bir kaç gündür akşamüstü saat 19:00 gibi 2 arkadaş buluşup ısınma turları yapıyoruz. Ptt yanındaki tekel bayine gelirsen tanışırız. Hantallığı atınca Yedigöller'e gitmeyi planlıyorum.

Öncelikle hayırlı olsun.Bende Zonguldak merkez'de oturuyorum size bir sorum olacak onguldak tur ve gezi organizasyonlarını sizmi düzenliyorsunuz?
Cevabınız için teşekkürler.

Merhaba Dostlar,
Ben de Zonguldak Merkez'deyim. Bisikletimi yeni aldım ve foruma da bugün üye oldum. Şimdilik haftada 5 gün Kozlu sahil yolunda pedal çeviriyorum. Uzun turlar için performansımı artırmam gerekiyor. İlk hedefim Kozlu-Ilıksu gidiş-dönüş yapmak. Şehir içi kullanan arkadaşlarla tanışmak ve birlikte pedal çevirmek isterim.
Sevgiler,

Merhaba Dostlar,
Ben de Zonguldak Merkez'deyim. Bisikletimi yeni aldım ve foruma da bugün üye oldum. Şimdilik haftada 5 gün Kozlu sahil yolunda pedal çeviriyorum. Uzun turlar için performansımı artırmam gerekiyor. İlk hedefim Kozlu-Ilıksu gidiş-dönüş yapmak. Şehir içi kullanan arkadaşlarla tanışmak ve birlikte pedal çevirmek isterim.
Sevgiler,

@Fatih Süalp

Merhaba. Hayırlı olsun bisikletiniz. Zonguldak merkezinde 2 adet gördüğüm bisiklet binen arkadaştan fazlası yok sanırım. yada ben göremiyorum.. Merkezde katılım çok az.. Ben en fazla şehir içinde sahilde biniyorum kozlu yapıyorum:) ordan sonrası yokuş insanı bitiriyor.. Bu aralar vaktim kısıtlı 16. sında Sakarya'ya gideceğim. Daha sonra tanışmak dileği ile iyi forumlar:)

• Beğen
Tepkiler: Fatih Süalp
Geri