Scudo Sports

Zonguldak

@Adrenaline

Teşekkürler. Ben de yarın (15 Hzrn) İstanbul'a gidiyorum. Dönüşüm ay sonunu bulacak. Temmuz'da tanışırız. İyi yolculuklar...

Scudo
@omerkabul@ttnet

Teşekkürler Ömer bey. İnşallah bir gün birlikte pedal basmak kısmet olur, tanışırız.
Saygılar.

• Beğen
Tepkiler: omerkabul
Özellikle 15 temmuz - 20 eylül arası yakınlara (0 - 50 km civarı) bir tur düzenleyebiliriz Zonguldak'ta.

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/261929_122791764474602_100002313379807_192427_4713927_n.jpg

Etkinlik Adı: Bisikletlerle Tokat -Almus Gölü
Etkinlik başlangıç tarihi : 22.07.2011 Cuma Akşam 20:00
Başlangıç Yeri : Muko Motor ve Bisiklet Evi Önü-Malatya
Bitiş tarihi : 24.07.2011 Pazar: 14:00 Tokat Merkez
Turun içerisinde Bisikletlerle katedilecek mesafe Km: 160 km
Malatyadan katılacaklar için Turun toplam maliyeti 100 TL dir
Tokat Merkezden katılacaklar için 50 TL dir

22.07.2011 akşamı saat 20:00 da bisikletler ve bisikletçiler Malatyadan araçlarla Tokata hareket edeceklerdir. Saat 00:30 sularında Tokat Merkeze yakın bir yerde çadırlar kurulacak ve sabah erkenden 05:30 da Tokat Merkeze hareket edilecektir.Diğer illerden gelecek bisiklet dostlarıyla 06:00 da Tokat Şehirler Arası Terminalinde buluşularak Almus gölüne doğru yola konulacaktır. Almus gölünün çevresi dolaşılıp Gölgeli kasabasında bize tahsis edilecek yerde çadırlarımızı kuracağız.Öğlen yemeği yenildikten sonra akşama kadar serbest zaman verilecektir bu serbest zaman içerisinde bisikletçiler gölde yüzebilir yada Gölgeli çevresinde yayla gezisi yapabilirler. 24.07.2011 Pazar günü sabah kahvaltı yapıldıktan sonra Gölgeliden çıkılarak Tokat merkeze hareket edilecektir hep birlikte öğle yemeği yendikten sonra etkinlik sona erecektir.Etkinliğimiz tüm bisiklet dostlarına açıktır,bisiklete gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Turla ilgili geniş bilgi ve katılım bildirimi için : Genç Osman Bircan 0 533 572 01 26
Mustafa Ekici 0 533 921 88 20

Tur için gerken malzemeler

1- Şart Olan malzemeler

Kask
Ön ve arka ışıklar
Bisiklet Anahtarları Seti
Yama Seti
2 Adet yedek iç lastik
Gece konaklamalarında kullanılmak üzere kalın giysiler
Çadır
Uyku Tulumu
Mat

2- İsteğe Bağlı Malzemeler

Kaşık
Çatal
Bıçak
Bir tane tabak
Islak Mendil
Güneş Kremi
Yüzecek arkadaşlar Mayo yada Şort alsınlar
Treking ayakkabıları
Terlik
Gözlük şapka
ve benzerleri...

@gökhan saraç

filyos yenice zonguldak ereğli mengen her yere 150 km günlük beni zorlamıyor

Merhaba arkadaşlar Zonguldak gibi doğa harikası bir ilde birçok bisiklet turu düşkünü arkadaşımız var, nedense bir araya gelemiyor aşağıdaki linkten gruba üye olunursa herkes daha çok haberleşebilir. Herkese selamlar... (link)

• Beğen
Tepkiler: sinanunal
geçen aylarda bartından zonguldağa dönerken devrek kvşağını da geçtikten sonra bir piknik alanı var oradan ormana giden bir patika var gitmek istedim ama oradaki görevli izin vermedi. oradan ormana gideriz derseniz ben de gelebilirim :)

slm daha önce zonguldak konusunu açan arkadaşlada yazışmıştım sanırım fazla kalıcı olmuyor fakat zonguldak bisiklet parkuru için bulunmaz bir nimet bisiklete görev yaptığım yer vanda başladım fakat zonguldakta binmek hiç nasip olmadı fakat çek istiyorum orada da güzel organizasyonlarda yer almayı :)

organizasyon gayet güzel ve profesyonelce hazırlanmış tebrik ederim iyi eğlenceler

akadaşlarbelki temelli belki belirli bir zaman için zonguldağa yerleştim ilgiliarkadaşlar ile gezi tur paylaşım için buluşabilirim 05335766958 telefonum Vural GÜLGEÇ

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/3562-bayram_tebrigi.jpg

Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar,hayırlı bayramlar dilerim.Malatya dan çok selamlarımla

Merhaba arkadaŞlar ben devrek te bulunuyorum bu bÖlgede tekerİmİn deĞmedİĞİ İl - İlÇe kalmadi sayilir. Facebookta "zonguldak bİsİklet" gurubundan arkadaŞlarla turlara gİdİyoruz facebooktan takİp etmek daha kolay oluyor Üye olun sİzlerde turlara katilin ...

Geri