Erhan kardeşim çok teşekkür ederim. İnşallah bir gün denk gelirsek seninle birlikte bir zonguldak turu yaparız çok güzel olur. Sağlıklı günler kardeşim
teşekkür ederim melih kardeşim bende bunu çok isterim inşallah gerçekleştirirz çünkü zonguldağın doğasını çok özledim senin gibi bir arkadaşlada pedal çevirmek bana onur verir yolun daima açık olsun, rüzgar her zaman arkandan essin
Arkadaşlar tur filan demişsiniz herşey cok güzel ama ben zonguldakta daha önce böyle bir etkinliğe hiç katılamadım doğal olarak şehir içi kısa mesafede bisiklet bindim hep. yani kask ım yok inş. birlikte gezeriz ama süpriz olmaması önemli çünkü bir kask almam gerek)
bende zonguldaklıyım izmirde oturuyorum. bisikletim ile zonguldak a doğru sürüş yapmak istiyorum zaman bulursam. çok zaman bulamasam bile otobüs ile zonguldak a gelip bisikletim ile memleketimde turlamak istiyorum.. geleceğim zaman mutlaka haber veririm.. türkali köyündenim
türkali baya uzak bir mesafe merkeze ama coğrafi şartlar göz ününde bulundurduğumuz zaman mükemmel bir parkur türkaliden merkeze ve merkezde türkakiye güzel bir organizasyon olabilir göbü iniş çıkşı kilimli iniş çıkışı aynı şekilde kilimli ve inağzı iniş çıkışı ayriyettende tesane rampasını dahi saymıyorum mükemmel bir parkur olur zannetmiyorum ki türkiyenin hiç bir yerinde böylesine efor sarf ettirecek parkurlların peşpeşe inci gibi dizilmiş olacağını
aynen öyle hocam çok zorlu bir parkur geleceğim sizlerle mutlaka bir tur yapmak isterim saltukova ya yada gökçebey e gideriz zaten filyostan sonrası düz..
Ömer Kabul abimiz cok saygı değer bir insandır bende Zonguldak filyosluyum tatillerde orada olurum sizlerle beraber olmak keyifli olabilir burdan Karabük ün organizasyon şefi olarak gördüğüm Ömer abime saygılar...Görüşmek Üzere bol pedallar...
Selamlar. Foruma yeni üye oldum. Ben Zonguldak'lıyım. Bu aralar yeni bir bisiklet almak istiyorum 13 yıl aradan sonra.Bunun için kapsamlı bir piyasa araştırması yapıyorum şu günlerde. Zonguldak'tan ya da yakınlardan tur düzenleyen olursa önümüzdeki aylarda ve yıllarda seve seve katılırım. 2014 ten sonra katılamayabilirim!
Merhaba arkadaşlar öncelikle her zaman buralara beklerim.Mesleğimiz gereği Ülkenizin her yerini her ilini geziyoruz. Buralar gerçekten bisiklet için çok hoş yerler en basit mesai çıkışı 15 km hafif rampa tırmanıyoruz 7-8 tane harika elale görüyoruz bütün yorgunluğumuz gidiyor. burada 3-4 kişiyiz bu sene çok yer keşfetcez katılmak isteyen zonguldak ve çevresinden mutlaka herkesi bekleriz....