Scudo Sports

Zonguldak

@nisay67 günün fotoğrafındaki paylaşımlarına bayılıyorum. Gördüğüm üzere aktif sürüşleriniz oluyor. Turlarınızı bu başlık altında paylaşır, konu anlatımı ve fotoğraflarla şenlendirirseniz bu başlığı aktif olarak takip ederim.
Zonguldaklı bisiklet sevdalılarına selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum. :harika:

• Beğen
Tepkiler: 789 ve benben
Scudo
@kimbell71 hocam Strava kullanmıyorum. Özelden ulaşırsanız grubumuza eklerim sizi.
@necmeddin çok teşekkür ederim Hocam. Güzel dilekleriniz için sağolun. Evet en kötü iki hatftada bir muhakkak tur yapıyoruz. Memleketimizde çok güzel rotalar var. Ekibimiz de sağlam insanlardan oluşunca daha da renkleniyor turlarımız.

Buradan fotoğraf paylaşmak isterim ancak admin buna müsade eder mi veya forum kurallarına uygun olur bilmiyorum açıkçası.

@kimbell71 hocam Strava kullanmıyorum. Özelden ulaşırsanız grubumuza eklerim sizi.
@necmeddin çok teşekkür ederim Hocam. Güzel dilekleriniz için sağolun. Evet en kötü iki hatftada bir muhakkak tur yapıyoruz. Memleketimizde çok güzel rotalar var. Ekibimiz de sağlam insanlardan oluşunca daha da renkleniyor turlarımız.

Buradan fotoğraf paylaşmak isterim ancak admin buna müsade eder mi veya forum kurallarına uygun olur bilmiyorum açıkçası.
Hocam şehirlere ait başlıklarda fotoğraf ve tur yazılarına ait yapılan paylaşımlarda her hangi bir sorun olmuyor. Bu başlığı Bursa inceleyip aynı şekilde forum kurallarına uygun paylaşımlar yapabilirsiniz. Forumun amacı bisiklet olunca ,yönetim üyelere bir çok konuda yardımcı oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Yasin KOCAELİ

Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı. Keşke sizin grup sürüşlerinize katılabilseydim de memleketin güzel doğasında beraber pedallayabilseydik. Bursa'da yaşıyorum, bisikleti götürmek zor oluyor ne yazık ki.

• Beğen
Tepkiler: Yasin KOCAELİ
Kusura bakmayın şimdi gördüm mesajınızı. Keşke sizin grup sürüşlerinize katılabilseydim de memleketin güzel doğasında beraber pedallayabilseydik. Bursa'da yaşıyorum, bisikleti götürmek zor oluyor ne yazık ki.
Yok esteğfurullah ne demek. İnşallah bir gün kısmet olur, selamlar...

Geri