Scudo Sports

Zincirlikuyu-Beylikdüzü arabadan ve metrobüsten daha çabuk

Videoyu akşam forumun Facebook sayfasının paylaşımı sonucunda izledim. Hatta arkadaşlarıma da izlettim. Hepsi de izlerken onlara baktım ve hepsi de istisnasız takdir duygusu ve beğeni ile izlediler.

Evet, belki tehlikeli sayılabilir ama o saçma trafiğe takılmadan, durmadan gitmek gerçekten büyük keyif verir insana. Zira videoyu izlerken bile keyif aldım doğrusu.

Ayağınıza sağlık. :harika:

Scudo
@SerhatAtan Teşekkür ederim...Göz teması ,kol hareketleri ile yol isteme ,yol verenlere de selam verdiğimiz sürece sorun yok.

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
@canayaz0734
Hız gayet yüksek ortalama olarak ne tutturuyorsunuz. 80 e kadar gördüm. Aşağı giderken çok sorun olmaz da yukarı çıkarken tempoya nasıl ayak uyduruyorsunuz. Yukarı çıkarken de 50 60 yapıyorum dersen satar bisikleti başka spor dallarına yönelirim:)

• Beğen
Tepkiler: Yusufclp
yav bende karbo masali kirmizi model triban var boyle gidemiyom 60 65 arasi anca sorun bende mi bisiklette mi yoksa her ikisi de yetersiz mi :):)

Bir şey sormam gerek! Nasıl gidiyorsunuz 70 ile? Ben 1 aylık yolcuyum nasıl sizin kadar hız yaparım? Bu hızlarda E-5'de gitmek iyi olabilir çünkü.Video çok güzelmiş gerçekten ayrıca.Ve bisikletim Lapierre Audacio 400.Böyle bir bisikletle sizin kadar hız yapabilir miyim sizce?
Ayrıca henüz Spd kullanmıyorum.Alsam fark eder mi çok? Asfaltta max 58 yaptım şimdilik onu da çok sürdüremedim zaten

@Uptown Cyclist
@nuruasakir

Hız için bir çok faktör var ,rüzgar,yol durumu,asfalt kalitesi şayet yolda hafif eğim var ortalama yüksek olmasının asıl neden buradaki eğimdir.Tabi kilitli pedal,lastik,jant,duruş(sürüş pozisyonu) gibi daha bir çok etken var.

@canayaz0734 peki bu hızla e5 de nasıl tempoya uyuyorsunuz. Aşağı gidişi gördüm çok beğendim. Yukarı giderken ?

valla video çok güzel bende anadolu yakasında e 5'i sık kullanıyorum.Yoldaki hafif bir eğim eğim bile hızı 40 50 lere kadar çıkarabiliyor. E5 te kullanmanın tehlikeli yanı makas atan kurallara uymayan emniyet şeridinden giden sürücülerdir.

@ertanmrtz biraz eğim olunca 50 60 hız yakalanıyor ama ben egim olmayınca e5 te tempoyu yakalayamıyorum

@oktayakgoz kendi kondisyonunuz bisikletin ağırlığı akıcılığı , rüzgar , nem ,yolun kalitesi gibi bir çok faktör etkiliyor.

@ertanmrtz
@ertanmrtz
Hangi güzergahta e-5'i kullanıyorsunuz? Küçükyalı'da ve Yenisahra'da iki farklı bisikletli görmüştüm.

@Fatih Çetin Göztepe den Gebzeye kadar gitmişliğim oldu gidiş geliş bazen pendiğe kadar sahil yolu ondan sonra dönüşü e5ten yapıyordum ama bu sıralar e 5'i çok kullanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Fatih Çetin
Siteye yeni üye oldum. Dolaşırken bu konu dikkatimi çekti. Burası meğer ne de güzel bir forummuş :) Videolarda şahane yol bisikleti düz yolda da bu şekilde akıcı gidiyor mu gerçekten? Eğer öyleyse seneye bisikletimi değiştirmek istiyorum da :))

@ertanmrtz
Siz değilmişsiniz anlaşılan :)
Yarın trafik berbat olacağı için Bağdat Caddesi yerine e-5'i kullanmayı planlıyorum.

Köprüden bisikletle geçişte sıkıntı olmuyor mu?

Edit:75 km hıza çıkmak çok kolay gibi görünüyor videoda :D eminim o kadar kolay değildir.

Bu gun 100 km yol yaptik arkadasin alur700 model bisikletine mumkun degil yetisemiyorum anladim ki egimli yollarda kilitlenebilir ayakkabi ve agirlik buyuk etken :) 15 kilo fazlasi 700c lastik farki 60 ile gittigim yerde 75 ile gidiyor

Geri