evet, nası oldu anlamadım.. koptu işte..
bu kadar kolay mı kopar bu zincirler onu da anlamadım.. zor değil midir zincir kopartmak?
sedona 711v daha 135km'de.. orjinal zinciri var tabi üzerinde..
bugün sahilden bostancı-pendik arası gidip döndüm, dönüşte bi ara 24. viteste ayağa da kalkarak yaklaşık 30km hızlarda kullandım bir süre.. burada zorlanmış olabilir mi?
şimdi yeni zincir almak zorundayım sanırım? bu kopan zincir tamir olur mu? sizce tamir mi yoksa daha dayanıklı başka zincir mi seçmeliyim?
eğer başka zincir diyorsanız lütfen marka model belirtin çünkü benim hiç fikrim yok daha çok acemiyim bisiklet konusunda..
çapraz kullanma gibi bi hatam mı var acaba diyorum ama
ön taraf en küçükteyken arka dişlilerden 1-2-3
ortada 4-5-6 (en çok 6yı kullanıyordum)
en üstte 7-8
olarak kullanıyorum.. doğru değil mi?
bu kadar kolay mı kopar bu zincirler onu da anlamadım.. zor değil midir zincir kopartmak?
sedona 711v daha 135km'de.. orjinal zinciri var tabi üzerinde..
bugün sahilden bostancı-pendik arası gidip döndüm, dönüşte bi ara 24. viteste ayağa da kalkarak yaklaşık 30km hızlarda kullandım bir süre.. burada zorlanmış olabilir mi?
şimdi yeni zincir almak zorundayım sanırım? bu kopan zincir tamir olur mu? sizce tamir mi yoksa daha dayanıklı başka zincir mi seçmeliyim?
eğer başka zincir diyorsanız lütfen marka model belirtin çünkü benim hiç fikrim yok daha çok acemiyim bisiklet konusunda..
çapraz kullanma gibi bi hatam mı var acaba diyorum ama
ön taraf en küçükteyken arka dişlilerden 1-2-3
ortada 4-5-6 (en çok 6yı kullanıyordum)
en üstte 7-8
olarak kullanıyorum.. doğru değil mi?