Scudo Sports

Zincire balata temizleyici sıkılır mı?

@OsmanAltuntekin Yağlayıcı olarak kullanılmaz mutlaka zincir yağı kullanmanız gerekir...Zincir yağlarının en öne çıkan özelliği bir müddet sonra zincir üzerinde akışkanlıkşarını kaybederek kalmalarıdır...

Scudo
@Anonim ya senin moderatörlüğünde ve hocalığında diyorum istanbuldaki bisiklet gezgininin yaptığı tarz bisiklet tamir,bakım eğitimleri mi versek? :) yama nasıl yapılır, vites ayarı fren ayarı uygulamalı şekilde filan

• Beğen
Tepkiler: Naberland
@serkanoz87 Valla olur ben bisiklet kültürüne katkıda bulunacak herşeye varım, konuşalım bunu mutlaka...İzmir'de di mi?

@Anonim tabi tabi izmirde, önce bir buluşup gezme işini halledelim, sonrasında da rahat bir yerde güzel bir uygulamalı eğitimleri, izmirdeki gruplardan veya kulüplerden bir iş olacağı yok biz kendi işimizi kendimiz yapalım en güzeli diye düşünüyorum

• Beğen
@Anonim tamamdır takvimi oluştururken şunuda göz önünde bulundur, düşmemden ötürü bisiklette sıkıntı var jantta cumartesi götürcem anca bisikletçiye haftaya erteleyip start ver :)

• Beğen
@Anonim abisana bakınca her gün her dakika bisikletle uğraşan, bisikletten başka birşey tanımayan, aklı fikri sadece bisiklet olan ; ev, barınma, yemek, sağlık, para ihtiyacı kendi kendine karşılanan birini görüyorum. Öyle değildir herhalde işin gücün yok mu senin abi?

@OsmanAltuntekin Var olmaz olur mu :) Accell bisiklet fabrikasının sahibiyim diyomuşum :D Makine mühendisiyim aslında iki sene kadar aktif olarak yaptım ama sonra bıraktım, aile mesleği ticarete atıldım, şu anda da zamana bağlı olmayan bi işim var freelance çalışıyorum kendi adıma; bi yandan da bir firmaya teknik danışmanlık yapıyorum...Yaptığım iş gereği zamanı kendim ayarlayabiliyorum, atıyorum haftada bir günü ayırabiliyorum o günlerde de zaten kanala video çekiyorum :) Bazı günlerim çok yoğun oluyor bazı günlerim rahat geçiyor, bisikleti çok sevdiğim için de zaman yaratıyorum sürekli :)

@Anonim "diyomuşum"u görmeseydim inanacaktım :D bu arada ben de izmirdeyim. Tura gidersen (izmir içi) haber verirsen yüzde eksi 100 ihtimalle gelebilirim :D

• Beğen
Tepkiler: el Cezeri
@Anonim gelemiyeceğim zaten annem daha okula bisikletle gitmeme izin vermiyor. Hem de yürüyerek 37 dk olan mesafeyi. Ama olsun. Şöyle biraz onların gözünde büyürsem izin çıkar belki. Ama tura gitmeye N.A.H. (Nayır Asla Holmaz) izin verirler. Ancak tanıyıp güvendikleri akraba olanlarla izin belki verirler. Gerisi çok çok çok çooooook zor.

Bu arada anne babadan bisikletle okula gitme izni koparma taktikleri bileniniz var mı?

@Anonim
O nasıl bir iş abi varmıymış öyle işler. :)

@Anonim zaten tedirgin olmazsak bir sıkıntı vardır, tedirgin olmayım dedim kaldırıma çıktım hayatımda ilk kez ağaçlı yolda, onda da kendi kendime düştüm fazla rahatlık iyi bişey değil yani :D

@Anonim okula gideceğim yol sokak yolu zaten. Arada caddeye girmek gerekebilir ama sorun olmaz. Diğer trafiklere girersem o zaman ben de korkarım herhalde.

@serkanoz87 serinkanlı olmakta fayda var ama. (Ani olaylar hariç)

@Anonim Fırat abi, Yiğit abi video çekmeyi bıraktı mı ? @Güncemden

Geri