Scudo Sports

Zincir yerine xrs060

Scudo
Bende kendimi katlanır bisiklet kullanırken birden eski bir yol bisikletinin üzerinde buldum yaşadığınız duyguyu az çok anlıyorum artık her yere beraber gidiyoruz

9e68bcffafecad33aedf559f73a03573.jpg

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hayırlı olsun güle güle binin @Bozkırlı sanırım aynı mahallede oturuyoruz bende pembe binlarda oturuyorum. Havalardan ötürü çıkamıyorum ama bahara İsterseniz zaman zaman beraber pedallayabiliriz

@ahmet_ozge
Ben de pembe binalardayım. Tabiki her zaman seve seve turlarız. Sizi arkadaş olarak ekledim. Yaz kış bahar farketmez. Bir termal içlige bakar hepsi. Dilediğiniz zaman mesaj atın.

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkürler en kısa sürede pedallarız insallah. Dogrudur ama bu havalar beni çok fazla negatif etkiliyor. Benimde içinde oldugum bu forum altında anadolu yakası kartal pendikte oturan agırlıklı Bisiklet Kardeşliği Grubumuz var aynı zamanda bu bu grubun whatsup gurubuda var maşallah kardan çamurdan etkilenmeyen arkadaşlarla dolu isterseniz eklerim sizleri

• Beğen
Tepkiler: Bozkırlı
@ahmet_ozge
Memnuniyet duyarım.

LG-H542 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Bozkırlı hayırlı olsun hoş geldin aramıza kardeşim bende aynisini kullaniyorum frenleri iyi galiba ilk sürüşünüz dü ben memnunum

Geri