Scudo Sports

Zincir temizliği

(link) bunu tavsiye ederim. ben farklı olarak sadece adına tencere mi dersiniz , fritöz mü dersiniz onu yurtdışından almıştım. bu set ile direkt işleme başlanabilir. fiyat olarak ucuz. benim sırf tencerenin vergisiz fiyatı bu setten fazla. stirpper ile yeni aldıgınız zinciri waxın içine koyup yağından arındırabiliyorsunuz. eski zincirinizi kullanmak istiyorsan , çok ayrıntılı bir şekilde temizleyip gene striper ve parafin ile kullanabilirsiniz.

benim eski zincir vardı ve baya pis duruyordu, 2-3 gün tiner içinde sonra da bir zincir solüsyonu içinde bekletip bakla bakla silmiştim. ondan sonrasında waxlayıp kullandım. tabi kullanmadan önce ayna-ruble ve aktarım sistemlerini de çok iyi temizlemek gerekiyor. Bir kere çok iyi temizlikten sonra yağ kazanına düşmediğiniz sürece ayrıntılı bir temizlik gerekmiyor.

yol biskleti kadar baya kötü şartlarda graval de kullanıyorum. bisiklete sadece su tutup geçiyorum.

Sanırım stokta kalmadığı için bu fiyat gözüküyor.

Scudo
stoklarda olması lazım, daha dün wax ile ilgili paylaşım yapmıştı. tek tek alınabilir veya kendisi ile ileteşime geçip de sorun çözülebilir.

not: kendisi ile konuştum anlık olarak set yokmuş, bi kaç ay sonra olabilir dedi.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Uerakman
zinciri temizleyip (link) şunu sürdükten 200 km sonraki rublenin durumu aşağıdadır. yağlamaya göre oldukça başarılı bence. akıcılığı da daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

330686 dosyayı görüntüle
Gördüğüm kadarıyla rengi de gri yağın. Bence rubleyle aynı renkte olduğu için çok sırıtmıyor olabilir. Ama yine de tozda surmenize rağmen böyleyse başarılı. Düz yol için de iyi gibi.

Gördüğüm kadarıyla rengi de gri yağın. Bence rubleyle aynı renkte olduğu için çok sırıtmıyor olabilir. Ama yine de tozda surmenize rağmen böyleyse başarılı. Düz yol için de iyi gibi.
aynen gri renkte. önceki gün yağmurlu ve çamurlu bir sürüş de yaptım. bisikleti de ertesinde yıkamıştım. ruble ve zincir bisiklete göre pürü paktı desem yeridir :)

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
aynen gri renkte. önceki gün yağmurlu ve çamurlu bir sürüş de yaptım. bisikleti de ertesinde yıkamıştım. ruble ve zincir bisiklete göre pürü paktı desem yeridir :)
Bence yağ klasik benim kullandığım yağ gibi. Dikkatli bakınca belli oluyor gri olması baya kapatıyor kirleri. Kalın gibi geldi fotoğraftan yağmurda iyi performans vermiş doğrusu benim bisiklet yol bisikleti olduğu için öpünce yağ kullanıyorum suda akıp gidiyor

Bence yağ klasik benim kullandığım yağ gibi. Dikkatli bakınca belli oluyor gri olması baya kapatıyor kirleri. Kalın gibi geldi fotoğraftan yağmurda iyi performans vermiş doğrusu benim bisiklet yol bisikleti olduğu için öpünce yağ kullanıyorum suda akıp gidiyor
bendeki bisiklet de yol bisikleti. linkteki wax dediğiniz gibi yağ gibi akışkan ama zincire sürdükten sonra kuruyor. ben waxtan önce memnun eder mi diye önce bu ürünü aldım. bu wax bitince büyük ihtimalle (link) bunu kullanırım gibi.

• Beğen
Tepkiler: Victor Osimhen
ben de geçen cumartesi yogun bir yagmura yakalandım. zinciri de yeni waxlamıştım. sürüş sonunda matalara su doldurup bisikletin üzeirne döktüm pislik aksın diye. sonraasında evde sleepy ile sildim. 10 dakika sürmedi.

Geri