Arka jantı söküyorum, rubleye iyice WD-40 sıkıyorum (kuru yer kalmayacak kadar, çok fazla değil) ve yağın çözülmesi için bir knara bırakıyorum. Ordan zincire geçiyorum, bezle eski yağ artıklarını siliyorum önce, sonra zamanım varsa zinciri çevirirken WD-40 sıkıyorum. Ordan aynakola geçip orayı da WD-40'lıyorum (amma çok WD-40 kullanıyormuşum yav

)
Bunlar bittikten sonra eski bir bez alıp başlıyorum rublenin temizliğine. Eğer etrafımda kaynar su varsa dökerek temizliyorum WD-40 kalıntılarını, yoksa direk bez ile alıyorum yüzeysel olarak. Ondan sonra bezi ikiye katlayıp rubledeki her bir dişlinin arasını bez yağlanmayı kesene kadar siliyorum. BUnu her dişliye uyguluyorum, tertemiz oluyor. Sonra zincire geçiyorum. yine bez ile kalıntıları alıyorum, genelde öyle bırakıyorum ondan sonra. Ordan aynakol dişlilerine de rubleye yaptığım işlemi tekrarlıyorum. Arka attırıcı makaraları çok fazla yağ ve kir topluyor, onları bezle iyice temizliyorum. Sonra jantı takıp ufak bir boya fırçasıyla yağlıyorum zinciri. Yağ olarak Zefal Dry Lube kullanıyorum bu arada. Yalnız sanırım fazla yağlıyorum zinciri, onun ayarını henüz tutturamadım
Bu bakımı yaptıktan sonra bisiklet yağ gibi akmaya başladı, 2 saatimi aldı attırıcı ayarları ve kabloların yağlanmasıyla beraber. Sadece aktarma organlarının temizliği ayrıntılı girişince rahat 1 saat gibi bir süre tutuyor, kadroyu da temizlemeye girişirsem garajdan çıkmıyorum o akşam

Zincir temizleme aparatı alacağım ama, böyle tam temizlenmiyor zincir.