Merhaba. H ve L vidalarından L vidasını biraz gevşetmeniz lazım sanırım. Bulaşmayayım hiç diyorsanız gün içinde bir bisikletçiye gösterebilirsiniz. 5 saniyede yaparlar. Bisikletiniz de hayırlı olsun.
Cevap için teşekkürler. En son 20 yıl önce binmiştim bisiklete . Ayrıca yaşadığım yerde bir tane bisiklet tamircisi var. O da mesela hayatında hiç fren diskli bisiklet görmemiş
Eğer sürtünme az ise L vidasını bir tur kadar saat yönünde çevirin. Olmuyor ise ön aktarıcıya gelen tel biraz sıkı yada gevşek olabilir. Bir diğer ihtimalde kadroya bağlandığı yerin yanlış olması. Görüp incelemeden net birşey söylemek zor. Ama dediğim gibi, küçük bir sürtünme var ise L vidasıyla halledilmesi lazım. Daha çok bozarsanız sorumluluk kabul etmem.
H VE L vidasından şimdiye kadar pozitif sonuç alamadım.Milimetrelik oynama yaptırıyor onlar.Ben elime alyanı alıp telin aktarıcıya bağlandığı yeri açıp gerginliğini ayarlayıp sıkıyorum en kolayı ve en olumlu sonuç alınacak yöntem bu
aktarici saga dogru kaymis resimde goruluyor. aktaricinin takili oldugu yerde onu sabitleyen vidasini acin aktariciyi saat yonunda dondurup zincire surten yerden uzaklastirin sonra da tekrar vidayi sıkın. bu kadar.