Tuna Kalın
Aktif Üye
- Tepki
- 37
- Bisiklet
- Cannondale
Doruk bisiklette Mustafa abi var,orda ne jantlar tamir ettirdim ben,bu işte bir yanlış var,bahsettiğiniz işlem gayet basit bir olay,jant teli zor bulunan bir model ise siparişle getirtir orda taktırırdınız.Neden yapamadıklarinı sordunuz mu acaba.@can_celik işlem basitse neden yapamıyor bisikletçiler anlamadım. Doruk parkur sundu hepsine gittim hepsi aynı şeyi söyledi. Kime nasıl yaptırıcam ben bunu o zaman?
Enteresan bir olay,yalama olayını anladım hepimizin başına geliyor,yanlış anlama böyle basit bir olayı bu işin duayenleri olan bisikletçiler yapamadı dedinizde o biraz tuhafımıza gitti,jant fotoğrafı varmıydı acaba,usta arkadaşlar bakar şimdi,anlarız durumu@can_celik bahsettiğiniz kelimeleri bilmek gibi bir zorunluluğum mu var? O kelimelerin anlamını bilmeyince bisiklet beni üstünden mi atıyor?
@sahrana doruk bisiklet onun anahtarı bende yok dedi. Parkur Vida yalama o yüzden olmuyor dedi. Sundu parkur yapamadıysa bizde yapamayız aynı aletler var bizde de dedi. Bende anlamadım bu olayı.