Scudo Sports

Zincir için hangi yağı kullanıyorsunuz?

Scudo
@Nuri Alper Ulupınar

Evet,

Okumuştum bu bölümü :) ama bakalım çeşitli insanalr ne kullanıyolar. Tavsiyeleri ne yönde. belki yeni denenenler vardır.
Teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Dolunay Batar
finishline kuru ortam yağı kullanıyorum. Çok akışkan , ve etkisini kısa zamanda bitiyor..

Benim komşum tornacı geçen yağ istedim bana hidrolik yağı getirmiş. Bende kullandım üstündeki pis yağı akıtıp yağlı hale getiriyor. Temizlenmeside kolay halde oluyor. Hidrolik Yağı deneyin

Biz bunu kullanıyoruz ve gayet memnunuz :) Finish Line Teflon Plus Dry
Bike and Outdoor'dan almıştık.

av bayiilerinde satılan sprey silah yağları var..
mutlaka denemenizi tavsiye ederim.
toz tutmuyor.

arkadaşlar bende wd-40 kullanıyorum memnunum tavsiye ederim fiyat olarakta uygundur

WD-40 için internetortamında bisiklet te pek verimli olmadığını okudum uygun deil diyolar genel olarak.

@halil fatih akbaş

wd-40 yağlayıcı değildir aslında halil bey, temizler çok az yağlar o yağ da 10-15 dk da uçar gider ardından güzel bi zincir yağı ile yağlamanız gerekir, sonuç oalrak wd-40 ı yağlama işleminde değilde temizlik işleminde kullanın arkadaşlar veyatta paslı şeylerin çözülmesinde

ben migrosdan 3m marka bir yag almıştım. üzerinde bisiklet işaretide olmasına güvenerek fenada değil. ayda bir mazotla çekiş sistemini temizleyip onunla yaglıyorum henüz sorun yaşamadım.

@Mert Bağcılar

Mert Bey cevabınız için teşekkürler
wd-40 pas sökücü içeren yağlayıcıdır ben yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum defalarca yağlayıcı özelliğine baktım uçup gidiyor mu diye fakat öyle bir durum söz konusu olmadı biraz ince olması sizi yanıltmasın normalde bana göre yağın kralı würth 2000 ama pahalı gerçekten ucuz yollu bakım yapmak isteyen arkadaşlar için bence wd-40 uygun

hidrolik yağ kullanıyorum. Komşum tornacı ondan aldım.

@Mehmet Ser

Mehmet Bey Merhaba
Kaç numara hidrolik yağı kullanıyorsunuz artıları ve eksileri nelerdir bizimle paylaşır mısınız?

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Ser
@halil fatih akbaş

Valla bilmiyorum kaç numara olduğunu sadece şunu biliyorum makine hidrolik yağını kullanıyorum memnunum hatta yağım bitti birdaha isteyeceğim. Yağlama yaptığımda rubledeki pis yağı Temizleyip yeniden ruble temiz yağla çalışıyor. Tek sorun şu Pis yağ sabaha kadar akıyor. Onun için Akşamdan yağlama yapıyorum. Tur gecesi Yapıyorum Daha seri Çalışıyor ruble ve zincir kombinasyonu :in:

Ben bisikleti Sundu bisikletten aldım. bana wd_40 ı onlar tavsiye etti. ben iş yerindede rulman ve dişli temizliğinde ve yağlamada wd-40 kullanıyorum gayet sağlıklı. Herhangi bir zararını görmedim...

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan Zengin
Geri