Scudo Sports

Zeytinburnu

Scudo
Merhaba arkadaşlar ben yenidoğan mahallesin'de postanenin orda ikamet ediyorum.Bu sıra değilde başka zaman içersinde inşallah tanışırız ve tur yaparız..

zeytinburnu grubu bu topıc altında devamlı olarak devam etsin,birbirimizden haberdar olalım.İyi turlar dilerim şimdiden.

Akşam 19:00 da eski adliye ( Kaymakamlık) önünde Atatürk heyekelinde buluşalım. Sahile inelim.

Ne dersiniz....?

• Beğen
Tepkiler: ayhan248
@yedek
Benim için uygundur.Bu gün işten erken çıkacağız zaten.Akşama görüşmek dileğiyle

• Beğen
sanırım herkeste mtb war? we warsa foto isteriz :D

• Beğen
@justorcun

yedek arkadaşımız hariç diğerlerimizde mtb var.Bilmiyorum daha gelecek arkadaşlarda ne var :D ilerde foto da olacak video da :D

• Beğen
guzel oldu zeytinburnu grubunun acılması.. bu arada bende daha hiç bişey yok :) mtb ve yol arasında kararsız kaldım.. yol istiyorum ama sanırım mtb alıcam..

• Beğen
@justorcun

Evet çok güzel oldu,geç bile kalındı aslında :rolleyes: İnşallah gezilerimiz daha da kalabalık ve zevkli geçecek bundan sonra.Bu arada bisiklet modelinde kararsız gördüm seni.Ama bence MTB al.Çünkü kullanım yelpazesi daha geniş.Bilmiyorum,herkesin zevki farklı...En kısa zamanda aramızda görmek istiyoruz sizleri...

• Beğen
şu anda araştırıyorum.. gonul yol istesede şartlar mtb'yi gosteriyor.. ve bisiklet konusunda cok yeniyim.. daha once tabiki kullandım ama simdi biraz daha profesyonel bakıyorum.. modifiye edilebilmesi fln cok ilginc geliyor.. bende araba camiasından geldiğim icin biraz şaşırtıcı geldi bana.. biz filtre egsos cip fln derken burda kadro, gidon fln biraz ilginc geldi :)

• Beğen
Abimde ve bende MTB var.( Kron XC1000, Kron xc500 ) ve çokta memnunuz.Şimdi yol bisikleti kullanmaya yol yok demi :D Her taraf kazılmış her yerde bir çukur.Mazgallar yanlış yerleştirilmiş ohoo liste uzar gider.Tavsiyem MTB al dostum.Yine de sen bilirsin ama zevk senin zevkin :D

@H.Okyay

zeytinburnu yollarını en az benim kadar iyi bilirsin :) yol bisikleti kullanmak cok zor bizim semtte.. ki ben alırsam zaten heralde aksamları cıkar ortakoye fln giderim :)
mtb olarak ne onerirsin? forumda da arastırıyorum zaten tembellik yapmıyorum ama bide sizden duyalım :)

• Beğen
MTB yelpazesi çok geniş, farketmişsindir.Her kişinin özelliklerine ve zevkine göre kadro seçenekleri var.Kron olur, Sedona olur,(2008`ler on numara :cool:)
ne bilim,Amoeba Hussar olur.Bir dünya çeşit var.Önemli olan sana uygun kadroyu seçip almak.Bütçe de önemli tabiki.Biz parçaları yükseltmek istiyoruz abimle beraber ama şu an için mümkün değil :D .Belki ileride.Sen neler hangi modelleri düşünüyorsun onları söyle onlar hakkında fikir alışverişi yapalım ;)

• Beğen
kron bakıyorum bende aslında.. mantıklı gozuken o su anda benim icin

• Beğen
Kron`un güzel modelleri var.Abimde XC1000 mevcut.Gayet de memnun.500 YTL civarı.Başlangıç için iyi bir model, tavsiye ederim

• Beğen
@imhotep

Bu sorunun yanıtını Bisiklet Firmaları veya İkinci El kısımlarından alabilirsin dostum

• Beğen
@H.Okyay

evt güzel bisiklet.. bakalım yakın zmnda bende aranıza katılıcam sanırım.. :)

• Beğen
Geri