Scudo Sports

Zeytinburnu-Çanakkale. İLK UZUN TUR

@Orhan Kılıç

biraz acemilik biraz yolu bilmediğimden kaynaklanıyordu.
aldığım duyumlara göre ise kumbağ yolu uçmakdere mekii de uçurum vesaire taşlar ,kötü yollar vardı .oyüzden seçmedm orayı.zaten bir daha böylerampalı rota seçermiyim aman aman :DDD

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
Scudo
@Tamer KAMIŞLI

valla tahminen ortalama 100 km gittim .bir 50 km de kamyon macerası oldu 350 km toplamda:DD

@Serdal Doğan

walla herş malzemem çok dandik.tur malzemelerim için toplam fiyat heybe-50,çadır tulum,mat-70,işte asıl malzemeler bunlar gerisi yalan tabi yama takımın iç lastiğin olsun onada 15 de -3 günde ie biraz lükse kaçtım göründüğü gibi yemek konusunda ama yinede çok ucuz yerler ;yeme içme konaklama(camping alanı) ve geri dönüş biletim 120 lira falan tuttu. gelecek yolculuğumda 3 günde 70 lira harcıyacağım çünkü yanıma kutu kutu konserve alacağım.çook yararlı.cebine koy 100 lira sür gitsin ama köylere girmeyi unutma .çok iyi insanlar,herkesle muhabbet et.şimdiden tebrikler sana .turunun yazı ve fotolarını bekliyorum :)

@ahmetadanalı

ilk kamp yerim bi camping alanıydı.jandarma var :D 2. gün kamp alanım eceabat 5200 nüfüslu şirin bir köy mü desem kasaba mı :D ilçenin girişinde boomerang cafe bar var,köşesinde barın sahibi domates biber ekiyor.izin aldım oraya kurdum çadırı.güvenliydi sanırım bişe olmadı çok şükür :)

@murat aluçlu

Yolu fazla abartmışlar. Kumbağ çıkışında biraz dik yokuşlar var ama manzara harika. Geçen yıl yaptığım Kumbağ Kömürlümanı ve Kumbağ Gökçeada turlarının anlatımında yol ile ilgili ayrıntılı resimleri ve bilgileri forumda ve bloğumda bulabilirsiniz. Geçen yıl toprak olan Yeniköy Uçmakdere arasındaki 12 km lik toprak yolun şu anda asfalt olduğunu öğrendim. Turda yokuştan korkmayın rüzgardan korkun. Özellikle de karşıdan esen rüzgardan.

Murat tebrikler. Nereye olursa olsun ilk tur her zaman en zor olanıdır. Bilinmeyenlerle doludur. Bundan sonrası sana çerez olur. Ama sana birazda kızdım gibi. Sen bana Tekirdağ üzerinden Gelibolu yarımadasına gitmek istediğinden bahsetmemiştin. Çok güzel kayıpların oldu. Bilgi verseydin Tekirdağ'dan sonra Kumbağ-Barbaros- Uçmakdere- Mürefte- ŞARKÖY güzergahını takip etmeni isteyecektim. Senin izlediğin güzergahtan çok çok daha güzeldir. Üstelik Şarköyde'de seni misafir etme şansını bize verirdin. İnan çok güzel yerleri kaçırdın. İnşallah başka sefere. Tekrar tebrik ediyorum. Sağlıkla kal.

@Cüneyt HOCAOĞLU

teşekkür ederim.ramazandan sonra bir tur daha düşünüyorum

@İbrahim Yurtseven

abi denicektim orayı.uçmakdere kötü dediler gözümü korkuttular.rota o yüzdn değişti.rota bir anda değişti. yolculuğaçıkcağım günün dünü .ben yola çıkıyorum.buraya çıkıyorum dedim. sabah uyandım gitti. kusura bakmaabim .ben seni edirnede oturuyorsun biliyordum.bir dahaki sefere inşş geliceğim.:in: :in:

• Beğen
Tepkiler: İbrahim Yurtseven
@Serdal Doğan

çok büyük muhabbetleri manzaraları kaçırdım demekki .ibrahim abi ,orhan abi hep orayı önerdi..sen gdersen mutlaka ordan gittt yolun açık olsun

@Serdal Doğan

Bir aksilik olmazsa bende Şarköyde olacağım. Kış mevsiminde gelene sıcak çorbam, yazın sıcağında gelen arkadaşıma da ısmarlayacağım soğuk dondurmamız herzaman vardır.:D Sağlıkla kalın.

• Beğen
Tepkiler: murat aluçlu
@İbrahim Yurtseven

İbrahim Bey Şarköy'de sürekli mi kalıyorsunuz yoksa sadece yazın mı? Benim tayinim Şarköy'e çıktı. Tanışmayı isterim sizinle. Bundan sonra Şarköy'deyim sürekli. Turlar falan düzenliyorsanız katılmayı isterim. Kalın sağlıcakla...

• Beğen
@Yıldırım Göksel AKGÜN

mesela ben dikkatsizliğimden çokhata yapmıştım.:D

Merhaba.:)
Güzel tur olmuş.
Ayaklarına sağlık.
Paylaşımın için teşekkürler.:in:
Bisikletinin markası nedir?Paylaşırsan sevinirim.

• Beğen
@RECEP İŞLEK

teşekkür ederim.bisikletimin markası grisley mega 10.üretelmiyor artık

Murat tek başına çok güzel bir tur yapmışsın. Bende bir ara haftasonu 2günlük bir tur yapmayaı düşünüyorum. Gittiğin rotayı tekirdağa kadar kullanmıştım. Ama uçmakdere yolunu kullanmamakla gerçekten hata yapmışsın.

• Beğen
Geri