Scudo Sports

zevkli bi sahil turu resimlerle

Resimler ve anlatım cok guzel,orumcekli ev enteresan,devamını bekliyoruz...

Scudo
Walla bi acayip oldum.ya Türkiye'de çekilir doğal ortam falan olur ama bu çekilen atmosfer başka.:rolleyes:

değişik çok hoş anlatılamıycak kadar güzel.kendimi sanki bir amerkan filminin içinde zannettim..mükemmel.geresini büyük bir heyecanla bekliyoruz.

Paylaşım için çok teşekkür.

çok güzel bir gezi olmuş...
ayrıca taa amerika los angelestan bu güzel fotoları bizimle paylaştığın için teşekkürler...

devamını mutlaka bekliyoruz..

herkese tesekkurler devami gelicek. saolun ilginiz icin..

Sevgili kardeşim senim ve sitemizin sayesinde Büyük Güç amerikayı da gördüm ya...
Helal sana,helal yüreğine...
Sörfcülere bayıldım doğrusu,ne dert ne tasa.İnanın bende zaman olsa aynı şekilde bisikletim Sevda ile dünyayı karış karış gezer dolaşırdım.Eminim bu ortak düşlerimize sevgili çağrı ve diğer dostlarımız da katılırdı...

Düşlerin taze kalması dileği ile...

Hayata gülümse...

İşte insana, sporcuya değer verilen bir ülke, aradaki uçurumu, büyük farkları fotoğraflar yoluyla bile anlayabiliyoruz.
Ne yazık ki ülkemiz hiçbir zaman o duruma gelemeyecek ama yine de bisikletçiler ve iyi insanlar olarak, günden güne sımsıkı kenetlenip, tek güç olup daha da çoğunluğa kavuşuyoruz.
Güzel fotolar ve yorumlar, anlatımlar için teşekkürler Beverly kardeşim.

• Beğen
Tepkiler: beverly
Beverly kardeşim fotoğraflar şahane,
oraları solutuyor insana.
Cadılar bayramında:46: bisikletini süslersen:eek: resimlerini isteriz ona göre;).
Faliyetlerin devamını bekliyoruz.

Hakan KAYIŞLIGİL

Geri