Scudo Sports

Zehirli insanlardan uzak durun

Oldukça güzel bir paylaşım olmuş, faydasını görmeye başladım sanki bir anda yazıyı okuyunca,

şahsım adına teşekkür ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Scudo
Hakan Abİ Bu Yaziyi Öss Sinavindan Önce Okumam BÜyÜk Bİr Şans Ve Motİve Edİcİ Oldu Herkesİn Azda Olsa Çevresİnden EtkİlendİĞİ Ve Rahatsiz Olup Bunlardan KaÇamayip Sonunda Rahatsiz OlduĞu Noktada BulduĞu Bİr Durum Kararlilik Ve Hedeflerİne Gİden Yoldakİ AsİlİĞİn MÜthİŞ Bunu Yapmak İÇİn Aslinda Ben GeÇ Kaldim ÇÜnkÜ Aİlem Tarafindan HİÇ İstemedİĞİm Okula Gİtmek Zorunda Birakildim KeŞke Benİm İsteklerİmİ De DuymuŞ Ve Saygi GÖstermİŞ OlsalardI Şİmdİ Daha Mutlu Olurdum ...tebrİkler YÜreĞİne SaĞlik...

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Ben bu foruma dahil olalı daha 1 hafta kadar oldu ve burada sanki birşeyler arıyormuşcasına 1 haftadır dolaşırken şans eseri diyeyim rastladım bu yazıya. İşin komik tarafı sanki kendim yazmışcasına okudum yazılanları ve güldüm kendi kendime. Bu anlatılanları sanki ben yazmışım, benim şu anki durumumu yansıtıyor ve mutlu olmadığım işimi bırakmışım 2 ay önce evdeyim ders çalışıyorum. Yıllar önce kazanıp da okuma mücadelesi vermediğim iktisat bölümünü yeniden okumaya karar vermişim... herşeyden önemlisi 30 yaşındayım ve bir lise talebesi gibi yeniden ders çalışıyorum. Bu arada bende çocukluktan beri süregelen arkadaşlıklarımı yada alışkanlıklarımı gözden geçiriyorum bazılarını bir müsvette kağıt gibi yer işgal etmemesi için atıyorum olması gereken yere:)) çıkarıyorum daha doğrusu hayatımdan. Vay be demek ki tek ben değilmişim bu tip duyguları yaşayan paylaşacağım bir yerin olması ve benimde anlaşılır olmam ne kadar büyük bir tesadüf. Kimbilir belkide kader ama sonuçta ne olursa olsun sadece ben yaşamıyorum ya bu duyguları, ne güzel paylaşmak ne güzel anlaşılır olmak...Ağzına sağlık hakan kardeş vede eline yeni yine yeniden... diyorum ve ekliyorum yazmaya devam yazacaklarını sabırsızlıkla bekliyorum.

Mukemmel otesi

Geri