Arkadaşlar merhaba.İki tane Zefal matara ve Zefal kafes alacağım.Matara 600 ml. yeter mi sizce yoksa 750 ml mi alayım? Zefal'in iyi bir marka olduğunu biliyorum ancak sizce bu mataralar nasıldır? Koku falan yapar mı acaba? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Normal bir matara alacaksanız zaten çok kısa sürede su içilmeyecek kadar ısındığından büyük almanın pek bir esprisi olmuyor bence. Ben Elite İceberg matara aldım 750ml 1-2 saat suyu içilebilecek kadar serin tutuyor fiyatı da fena değil 40tl civarına bulabilirsin.
ben şu anda zefal kullanıyorum
600 yeterli zaten ısınıyor
hemen koku yapmıyor sıkıntı olmaz ben özellikle kanserojen madde içermiyor diye aldım, suyu her yerde bulabildiğim için (kayseri de çeşme suları içilebilecek kalitede) sıkıntı olmuyor ısınması da sorun olmuyor
Ama şu anda alacak olsam internetten soğuk tutan birşeyler alırım, tabi bekleme süresi sorun değilse
acil ihtiyacım olsa gene gider aynından alırım, evde bizim oğlan suyu benim zefalden içiyor
feyza nın önerdiği iyi fakat 50 tl ye geliyor kargo ile
(link)
bu daha uygun fiyatlı içinde çubuk var dolaba koy soğut
hacmi de yüksek, ama burada stokda yokmuş
aynı adresde soğuk tutanlar da var ama hacimleri biraz az 530ml
@dr_mrh Aslında çok su tüketen biri değilim bisiklet üstünde.Tek suluğum vardı 600 ml bayağı da dandik bir şeydi ve 60 km yapmama rağmen bitmezdi hiç.Sağlıklık bir durum değil ama ara ara durup şişe su alırım diye düşünüyorum.Bisiklete ağırlık çok yapmaz mı bu suluklar?
600 Ml dolu iken kafes ile birlikte 1 kg geçmez zaten sıcakta 1saat sürüşte 80kg isen o kadar terlersin merak etme
İstersen sadece alüminyum kafes al hafif eğersin 500 Ml suyu alır ama suluk daha pratik
ben dechatlondan kamp bölümünden matara aldım.
(link)
tabi metal matara tutucuya koyduğum için dışı soyulmaya başladı ama iç kısmı çok iyi
suyu uzun süre soğut tutabiliyor.
kavgada da işe yarar. seleyi sökmeye gerek kalmaz bence bu matara ile