Scudo Sports

zavallı kedi...

BİLGE

Üye
Tepki
65
Merhaba herkese ben hayvanları çok severim.Özellikle kedi ve köpekleri çok severim ve hep bir kedim yada köpeğim olsun istemişimdir. Sonunda bu isteğim gerçekleşti:annem babam ablam ve ben bir yere gittik, dönerken yolda küçücük bir kedi gördük. Daha üç günlük ya var ya yok çok tatlıydı. Zavallı annesi ölmüştü heralde:(.Babamı zorla ikna edip kediyi eve götürdük çok sefil gözüküyordu:eek: .
babama bir gün kalsın diye ikna etmiştik ama şimdi tam üç ay oldu. Çok alıştık ona,oda bize.(aslında kedi temiz olmasaydı yani tuvaletini falan öğrenmeseydi kedi asla bizde kalamaya bilirdi ilk dediğim gibi sadece birgün kalıp giderdi.)
şimdi biraz daha büyüdü ama hala yavru.Özelliklede çok yaramaz bir kedi.
ama o kadar tatlı ki...
Çok mutluyum sonunda bi kedimiz oldu...:D :D :) :)

Scudo
@zürey

Pardon yanlışlıkla enter'a bastımda ama şimdi düzelttim:D .

Kedilerle her zaman iyi anlaşamasam da bir gün beslemeyi düşündüğüm evcil hayvanlar kategorisinde..

Resim göndermeyi bilsem kedimin resmini göndereceğim ama bilmiyorum.

Kedimin adını söylemeyi unutmuşum(biraz değişik gelebilir)fırnaz anlamıda:fır dönen naz:D :D :D ...

Hayvanlara hayvandan da aşağı davranan insanların bulunduğu bu zamanda,bu ülkede senin gibi minik bir insanın bu davranışı, o insanlara bir ders olsun...

Çok sevindim Bilge, kediler ufaklıklarında çok oyuncu ve çok şeker oluyorlar, tadını çıkarın büyüyünce o kadar yaramaz olmuyorlar, iple oynatmayı da unutmayın :D

Bilge öncelikler hayvanlar sevmen ve beslemen çok güzel bir davranış kutlarım seni, 2 tane kedi de bende var 1 köpek, balık vs varda var, bütün hayvanları seviyorum. :)

adı da kendisi kadar tatlı fırnaz ın neyse kediye çok iyi bak hadi bakalım bi büyüsünde sağlıcakla

o kediye sahip cıktıgın ii olmuş tesekürler

Bugün okulun bahçesinde tanımadığım bir köpek bana aşırı derecede sevgi gösterisi yapmaya başladı. Paçayı zor kurtardım. İlgiyi severim ama aşırı ilgiden hoşlanmam. Özellikle söz konusu üzerime tırmanmaya çalışan, sülük gibi bacaklarıma yapışan bir köpekse.

Bu arada saldırgan olmayan, kovalamayan, taciz etmeyen her türlü köpeği severim.

Ben kedilerden çok fazla hoşlanmam...Ama lazerle delirtmesi güzel oluyo..hahaha yaşasın kötülük..:D:D:D...şaka bi yana tatlı hayvanlar bide arsız olmasalar.:)

@baymineral

keşke bir köpeğin size karşı yaptığı sevgi gösterisini ,hayvan sevgisini anlatan kardeşimizin yorumları arasına yazmasaydınız...hayvanları sevmek şunu bunu severim demekle olmaz...
ayrıca bilgecim afferin sana ne güzel küçük bir kedinin hayatını kurtarmışsın...ona iyi bak tamammı?

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
Aferin sana. Ona çok iyi bak. Sorumluluk alman çok güzel.
Hoşçakal.

Bilge'cim gözün aydın :)

Annesiz bir yavruyu almak ile petshoplara yüzlerce dolar verip hayvan sahibi olmak arasında dağlar kadar fark vardır.
Seni ve aileni bunun için ayrıca kutlamak isterim, sevabı ise tahmin edilemeyecek kadar çoktur... Sevgiler... ;)

@Derya AKYILDIZ

Çok haklısın derya abi, keşke herkes bu şekil de düşünebilse..

Geri