Scudo Sports

Zanetti Apollo nasıldır?

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@YARGISIZ_INFAZ
Ne güzel yanıtlamış arkadaşımız.
Bende zanetti apollo yu iyi bilirdim şeklinde bir cevap vereyim bari.

• Beğen
Tepkiler: Sercan Sözer
@Süleyman Uzunköprü

Ne demek kardeşim.Bu sözler.Ben bisiklet nasıldır.Bir arkadaşların fikrini alayım dedim neler oldu.:(

@Sercan Sözer

Senin başlığın aynen şöyle;
Zanetti Apollo nasıldır? cevap ta çok doğal bence.

Kardeş diyoruz ki, bisikletin çelik yığını, çok ağır ve dayanım gücü az. Ne yani sen sordun diye iyi söylemek zorundamıyız. Ama sen beğeniyorsan o ayrı mesele. Ama sen hep itiraz ediyorsun, niyetin öğrenmek değil, kendi fikrini empoze etmek. Bizler burada kimsenin gönlü olsun diye yalan yanlış bilgi veremeyiz.

@Önder Tarım

Bence de:D

Yani arkadaşlar illahi 1000 Tl lik 1000 Euro luk bisikletler seviliyor.İmkanımız olsa herhalde bizde alırız iyi bisiklet.Neyse herkese iyi forumlar.

@Süleyman Uzunköprü

sana katılıyorum, ilk sayfada bende "demir yığını" gibi bi laf söyledim diye ceza aldım, foruma yeni kayıt oldum puanım eksilerde forumla ilgili tüm şefkim kaçtı. Doğru yorum yapıp insanları kandırmayınca yanlış yapmış oluyoruz.

@Semih Karadağ

Eğer benim yüzündense merak etme bütün yazdığın mesajlara artı puan veririm puanını yükseltirim.

Sercan kardeş bak ben bisiklet konusunda çok tecrübeli birisi değilim..Bundan 1.5 sene önce bir arkadaşıma ya diyordum sen bu bisiklete 1000 lira mı verdin.Üstelik 2. el diyordum..forumdada var bu arkadaş benim lise arkadaşım..Forumdaki ismi caylak..Hatta senin aklına tüküreyim bile dedim..Kask filan takıp geziyordu seni yolda görsem tanımamazlıktan gelirim diyordum..o zaman bendede pegasus bir bisiklet vardı..Çift amortisörlü 22 kg birşey :) gerçektende dayanıklı bisiklet..Yokuşlarda anamı ağlatıyor o ayrı konu..Sonra bu arkadaşlımla gezerken baktımki kendisi hiç zorlanmıyor sürerken ben zorlanıyorum..onun bisikletine bindim konfor gördüm :) sonra ona sen akılsızsın diyen ben gittim 1000 küsür liralık bisiklet aldım..Sonradan haksız olduğumu anladım..Bak durumun vardır yoktur ona sözüm yok..Ama şu varki gerçekten bisiklet kullandım demek istiyorsan komponentleri kaliteli,vites atarken attığını anlamayıp atmışmı diye bakabileceğin donanımlara sahip,maşası kaliteli özellikle ağırlığı 14 kg altında bir bisiklete binmen lazımki söylediğimi anlayabilesin.Bak sen beni bir dinle böyle bir bisiklet sür anlayacaksın..He şu var bisikletim bana yetiyor fazlası ile diyorsan kimsenin sana sözü yok..Ama biri 2000 lira birisi 300 lira ise vardır mutlaka bir fark değilmi :) bir hidrolik diskin konforu bile çok şey farkettiriyor buna emin ol.. Sonuçta bir şahin de götürür sen gideceğin yere bir porsche da :) konfor farklı birşey..

@YARGISIZ_INFAZ

Katılıyorum.Ancak imkanım yeterse daha iyi bisiklet alacağım.Teyzemin oğlunda corratec var.Bisikleti 1500 TL ye almış.Gerekli parçalarla 2000 TL ye denk geldi bisiklet.Bir kere bile binemedim o bisiklete.O yüzden benimkine bisiklet diyorum.:D

• Beğen
Tepkiler: felis911
@YARGISIZ_INFAZ

İnşallah alırım.:D

@alper15

Sanane kardeşim saçmalamışsam konuya bakar çeker gidersin.Saçmalamışsam sanane.:boese157:

sen bir konu açmışsın insanlar da buna fikirlerini yazıyor. bu konuyu sen açtıysan onlara bu şekilde karşılık veremezsin. seni iyi yada kötü şekilde eleştiriyorlar. senin de buna açık olman gerekir.

@melek öztürk

Ben nasıl karşılık vermişim herşey tatlıya bağlandı biri çıkıp ''konuyu açan çok saçmalamış bırr'' diye bir mesaj yazsın ben de ona hak ettiği cevabı vermeyeyim helal olsun size.

arkadaşlar gerginliğe ne gerek var. bende de 15 yıllık rus pazarından alınmış gülle gibi ağır bir bisiklet vardı. birgün arkadaşla kadıköyden tuzlaya gidelim dedik. tuzlada yokuş yukarı çıkarken, çok arkadan bir yaşlı adam geliyordu altında ince lastikli yarış bisikleti vardı. biraz sonra yanımıza geldi. ve kısa süre sonra da gözden kayboldu. giderken bize bakıp sırıttığını hatırlıyorum. ben ise o anda saatte 1-2 km hızla yokuşu çıkmaya çalışıyodum. ve ter damlaları başımın her yerinden akıyordu.

aradaki fark budur. aynı adama benzeyen başka birini, yine yarış bisikletiyle bağdatta dolmuşların önünde onlardan daha iyi giderken gördüm.

ve artık ben de daha iyi bir bisiklet alıcam. sana da tavsiye ederim. alacağım da sedona borla :)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri