Scudo Sports

Yüzyılın bisiklet tasarımı yürekleri burkmaya devam ediyor :(

taş yağacak başımıza taş, şeytan işi bunlar. benden uzak olsun.

Scudo
Acı çekiyor gibi görünüyor:D

Birde kamerayı otofokusta unutmuş fokus kayıpta toplarken ses efekti koymuş hahahaha :D

Tam bir saldım çayıra mevlam kayıra bisikleti olmuş.

Karın bölgesi yağlarını eritmede etkin olabilir ama ben şahsen yediklerimi kusarım bu bisikleti kullanırken...

kesinlikle berbat bir tasarım, sadece farklı olmak için yapılmış birşey, buna bisiklet demeye gerek bile duymuyorum (şahsi fikirlerim). Ayrıca çok tehlikeli bir yapıya sahip zaten görüntüleri izlerken de belli oluyor aletin ne kadar dengesiz olduğu.

Bu bisiklet ile ne kadar aero pozisyonda gitsen bile pedala gücü aktaramadığın için normal bisikletten daha hızlı gitmene imkan yok. Çok salakça bir tasarım olmuş. Bunun hiçbir şekilde mantıklı açıklaması olamaz. :kötü:

Abi bu ne ya. Klasik bisiklet tasarımının neyi var. :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
düz yolda normalden hızlı gidebilir
yokuş aşağı bozuk yollarda veya ara sokaklarda ani manevralarda neyapıcaz

Klasik bir bisiklet gibi işlevli değil. Sadece sürüş keyfi verebilir, o da uzun yolda. California Calsbad'li bu adam, oraları biliyorum. Düz yollar otobanlar mevcut. Oranın yapısına uyuyor. Farklı bir sürüş keyfi yaşamak isteyen bisiklet koleksiyoncuları alabilir böyle bir bisikleti.

Bağırsaklardaki gaz problemine çözüm olur, özellikle kasislerde. Başarılı..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@BadBadWhiskey

Bu iyidi :koptum:

Bu sanki recumbent-bisikletlerin tersine cevrilmis hali gibi.

MTB Versiyonu var mi? bayir asagi kullanmak istiyorum :)

bizim türkiyede bunu otobanda görseler diyecekleri ilk söz ''napıyo lan bu adam'':koptum:

hele bir de kullanan kızsa:bsmagryr::bsmagryr: aman allahım olacakları tahmin bile edemiyorum...

• Beğen
Tepkiler: suat akman
Geri