Scudo Sports

Yüzyılın bisiklet tasarımı yürekleri burkmaya devam ediyor :(

Road_Runner

Road Runner
Tepki
24.945
Bisiklet
Cervélo
Bugün size Kaliforniyalı dahi amcamız John'dan bahsedeceğim :D

Kendisinin harika bir bisiklet tasarımı var:

Screenshot_3.png

Bu olağanüstü(!) bisikletin adı Bird of Prey, yani av kuşu, yırtıcı kuş :D Yüzyılın buluşu bu bisiklet sayesinde artık daha aerodinamik olacak, asla sırt ağrısı çekmeyecek, pedala daha güçlü basabilecekmişiz. En önemlisi çok daha güvenli olacakmışız çünkü gidonun üzerinden uçmak artık tarihe karışacakmış (devir, kafa atma devri) :acpsnr:

Bu harika bisikleti ondan da dinleyebilirsiniz, ne kadar heyecanlı ve dahi biri olduğunu görünce siz de ona bayılacaksınız :D

Web siteleri:
(link)(Gerçekten ciddi olup olmadıklarını anlamak için baktım, ciddiler...)

Adamlar ciddi ciddi bu bisikleti anlatıp, satmaya çalışıyorlar. Durum vahim.
Tanıtım videolarında yokuş aşağı inerken sağa-sola nasıl yalpaladığını görünce bir gülme tuttu beni :D Bu bisikletle yokuşu zaten unutun, hareketlenmesi bile çok zor görünüyor, belli de zaten. Manevra kabiliyeti çok çok düşük. Kalçadan tam güç alınamayacağı için pedala basmak daha farklı ve daha zor. Yokuş aşağı ayağı dinlendirmek mümkün değil. SPD olmadan zaten kullanılamaz :D ayak asfalta değer. Olası bir kaza anını düşünmek bile istemiyorum, mermiye kafa atmış etkisi gösterebilir...

İzlemeye doyamayanlar için bir video daha gelsin o zaman :D

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Facebook sayfalarında fiyatın 4800$ olduğu yazılı :acpsnr::acpsnr::acpsnr:
(link)

Screenshot_4.png

5800$'dan inmiş :eek:

Bu abiyi çok sevdim ya :D Tam bir ölücü! Umarım en kısa zamanda köşeyi döner :D:D

Scudo
kusura bakmayın ben böyle bişi almam. alana şimdiden hayırlı olsun. sudan ucuz.

• Beğen
Tepkiler: @AKTÜRK ALİ@
Tam İstanbul yollarında sürmelik bisiklet otomobillerin arasından yatarak geçmek nasıl bir verir yada 35 40 la giderden bir çukura yada tümseğe girmenin heyecanını kim yaşamak istemez ki.Yokuş çıkarken de aero pozisyonun çok keyif vereceği kesin.

totoş ağrısına son
not:hamileler kullanamaz

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe
Ayn fevzi başkan bunların ilham kaynağı

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bu bisikletlerin konvoyunu erkekli kızlı oldu mu süper :D

36" lastikler ile Focus ve bu tasarım beni benden aldılar yeminle :D

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
Çoh Gerzek göründü bana...

Bunun bir de ters versiyonu vardı bir ara...

Bu bisiklet bize gelmez aga. Bizim g.tümüzün sele problemi olduğu gibi o göbekte o seleye sığmaz. Heleki bu bisikleti sürerken Bimdeki sakallıyla karşılaşmak bile istemem. Allah muhafaza.

Biz daha doğru düzgün binemiyoruz bisiklete bunu nası yapıcaz yobazların arasında olmaz bu

E2303 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Akkaya
İzlemeye doyamadım yokmu başka video :D

Hani yol bisikleti kullanan biri için bir nebze anladım, sonuçta zıvanadan çıkmışta olsa yolda gitmeyi sağlar. Ama olurda rüzgar tüneli yaparsanız ve bağırsaklarınız o gün içeriyi havalandırma telaşındaysa... Üff, düşünmesi bile berbat. Peki dağ bisikletçisi ne yapacak, ilk tümsekte bağırsağında ne varsa oksijenle tanışacak. Belki de midesiyle bağırsakları birbirine lehimlenecek. Yada ne bileyim işte bağırsağınıza bastırınca ne olcaksa onlar olcak :)

Hadi bunları da geçtim hangi babayiğit bununla tavşan zıplaması, ön kaldırma, arka kaldırma yapabilecek? İlk gördüğünüz engel belki son gördüğünüz engel olacak :)

E hadi bunları da zorla da olsa geçtim. Dedenin biri heves etti aldı diyelim, daha yüz metre gidemeden adamın midesi, bağırsağı, böbreği, bel kemiği neyi varsa hastanelik edecek garibanı.

Yahu bunları da bi tarafa bıraktım. Arkadaşlarla beraber sürerken önümüzde normal bir beden görmeye alışığız da öyle yukarı kalkmış bir...
Ulan şimdi bunu tasarlayan adama güzel bir laf derdim ama videoda bile sırıttığına göre bişeyler normal değil. :)

Edit : Yuh, adamlar hakikaten ciddiymiş

Bisiklet üzerindeyken elinle başka bir şey yapmak imkansız gibi. Mesela nasıl su içeceğim, SPD'den ayağımı kurtarıp, durup, ayağa kalkıp, su içip, tekrar pedala ayağımı kilitleyip devam mı edeceğim? İki elimin de sürekli gidonda durması lazım ki hem yorucu hem kullanışsız. Genellikle böyle konsept bisiklet tasarlayanlar aerodinamik vs. konusuna takılıp bunları atlıyorlar.

Adam ali ağaoğlu gibi gereksiz bir kimse, yaptım olducu bir tip kanımca :D

Geri