Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.945
- Bisiklet
- Cervélo
Bugün size Kaliforniyalı dahi amcamız John'dan bahsedeceğim 
Kendisinin harika bir bisiklet tasarımı var:

Bu olağanüstü(!) bisikletin adı Bird of Prey, yani av kuşu, yırtıcı kuş
Yüzyılın buluşu bu bisiklet sayesinde artık daha aerodinamik olacak, asla sırt ağrısı çekmeyecek, pedala daha güçlü basabilecekmişiz. En önemlisi çok daha güvenli olacakmışız çünkü gidonun üzerinden uçmak artık tarihe karışacakmış (devir, kafa atma devri) 
Bu harika bisikleti ondan da dinleyebilirsiniz, ne kadar heyecanlı ve dahi biri olduğunu görünce siz de ona bayılacaksınız
Web siteleri:
(link)(Gerçekten ciddi olup olmadıklarını anlamak için baktım, ciddiler...)
Adamlar ciddi ciddi bu bisikleti anlatıp, satmaya çalışıyorlar. Durum vahim.
Tanıtım videolarında yokuş aşağı inerken sağa-sola nasıl yalpaladığını görünce bir gülme tuttu beni
Bu bisikletle yokuşu zaten unutun, hareketlenmesi bile çok zor görünüyor, belli de zaten. Manevra kabiliyeti çok çok düşük. Kalçadan tam güç alınamayacağı için pedala basmak daha farklı ve daha zor. Yokuş aşağı ayağı dinlendirmek mümkün değil. SPD olmadan zaten kullanılamaz
ayak asfalta değer. Olası bir kaza anını düşünmek bile istemiyorum, mermiye kafa atmış etkisi gösterebilir...
İzlemeye doyamayanlar için bir video daha gelsin o zaman
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook sayfalarında fiyatın 4800$ olduğu yazılı

(link)

5800$'dan inmiş
Bu abiyi çok sevdim ya
Tam bir ölücü! Umarım en kısa zamanda köşeyi döner 

Kendisinin harika bir bisiklet tasarımı var:

Bu olağanüstü(!) bisikletin adı Bird of Prey, yani av kuşu, yırtıcı kuş
Bu harika bisikleti ondan da dinleyebilirsiniz, ne kadar heyecanlı ve dahi biri olduğunu görünce siz de ona bayılacaksınız
Web siteleri:
(link)(Gerçekten ciddi olup olmadıklarını anlamak için baktım, ciddiler...)
Adamlar ciddi ciddi bu bisikleti anlatıp, satmaya çalışıyorlar. Durum vahim.
Tanıtım videolarında yokuş aşağı inerken sağa-sola nasıl yalpaladığını görünce bir gülme tuttu beni
İzlemeye doyamayanlar için bir video daha gelsin o zaman
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook sayfalarında fiyatın 4800$ olduğu yazılı
(link)

5800$'dan inmiş
Bu abiyi çok sevdim ya