Scudo Sports

Yüz Yıllık Macera

muratesen

Üye
Tepki
7
Değerli Bisiklet Dostları,

114 yıl önce bisiklet sporuna gönül veren Ahmet Tevfik tarafından yapılmış olan turun tekrarı geçen yıl yapılmıştı. Bu yıl ikincisi yapılacak olan "Bisikletle Yüzyıllık Macera" 2011 turu, Bursa Bisiklet ve Doğayı Sevenler Derneği ve Nilüfer Kent Konseyi önderliğinde 17-18-19 Haziran 2011 tarihinde Mudanya - Bursa - İnegöl - Yenişehir - İznik - Gemlik - Mudanya rotasında yapılacaktır. Ön Kayıtlar başlamıştır. Tur kayıtları başlamış olup aşağıda verilen bağlantıya ön kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Sağlıkla pedal basmanız dileğiyle.

(link)

Scudo
Eger o tarihte programim uygun olursa katilacagim

Murat bey, böylesi bir değeri yaşatmak adına yaptığınız çaba için sizleri kutlarım...

Dilerim ki turunuz neşe içinde geçer ve turdan sonra anılarınızı da bizlerle paylaşırsınız. :in:

Bende geçen sene bu tura katılanlardan biriyim. Tur kapsamı çok geniş ve gayet güzel bir tur oldu katılanlar için. Bu senede tura katılarak bu geleneği devam ettirmeyi umuyorum. Siz değerli bisiklet dostları ile Yeşil Bursamızda görüşmek dileğiyle..Sağlıcakla kalın...Saygılarımla...

Sayın Ahmet Salih Özenir, güzel düşünceleriniz ve paylaşım isteğiniz için teşekkür ediyorum.

Memleketim Bursa da olsam kesinlikle katılmak isterdim. Katılacak tüm pedalseverlere bol keyifli sürüşler dilerim.

Bir hafta sonra olsa idi; kesinlikle kaçırmayacağım bir tur olurdu. Katılacaklara keyifli pedallamalar diliyorum.

Değerli pedal dostları,
Yüz Yıllık Macera II 17-18-19 Haziran 2011 tarihlerinde yapıldı. Yaklaşık 120 bisikletçi katıldı. Katılan tüm bisikletçi dostlaramıza teşekkürler. Bir daha ki seneye tekrar görüşmek üzere. Selamlar saygılar.

Hort olacak ama...

Yüzyıllık Macera turu için forumda daha yeni bir tur bulamadım..

Bu seneki (2017) turuna katılmayı düşünüyorum, kayıt oldum, havaleyi gönderdim, henüz bir dönüş olmadı, bayram sonrası olur herhalde.

Daha önce katılanlar varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Hibrit bisiklet ile katılmayı düşünüyorum, bazı yolların toprak olduğunu ve her güzergah için ayrılan sürelerin de yeterli olduğunu görünce, tempo olarak yavaş kalsam da çok sıkıntı olmayabileceğini düşünüyorum. En kötü arkadaki takip aracından destek isterim artık..

Öncekilere katılmış olanlar ve/veya bu senekine katılacaklar fikirlerini paylaşırsa sevinirim

Geri