hasan454
Üye
- Tepki
- 275
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
"Ben biliyordum hastalığımı. Adı bile vardı. Belki tıp kitaplarında değil, ama edebiyat ve felsefe kitaplarında rastlanıyordu ismine.
Yaşama hastalığı… Bir çeşit alerji. Oksijene. "
Bir kitaptan alınan bu alıntı benim hastalığımı tarif ediyor
Ne demişler Her zaman uçurumdan atlamalısın,kanatların sonradan çıkar.
Seyehat aşkına !
Şehirden araba sesinden beton binalardan kurtulup suracıkta ayağım cimlerin üstünde bir kuşun şarkısı dinlerken buldum kendimi.Kısacası yaşıyorum ve hissediyorum !
Köy çeşmesini bile özler mi insan ! Bir çeşme bu kadar güzel,suyu bu kadar tatlı olur mu ? Beton binaların arasında yaşayarak unutuyoruz hepimiz doğayı,bir kırlangıcın şarkısını,çıplak ayakla çimlere basmayı.
Suracıkta bir dag evinizin olduğunu düşünün pencereleri kocaman dağlara bakan,sadece düşünün düşünmek bile nasıl mutlu ediyor insanı
O köy benim bu köy benim derken 0 dan 1162 metreye çıkmışım haberim yok

Yaşama hastalığı… Bir çeşit alerji. Oksijene. "
Bir kitaptan alınan bu alıntı benim hastalığımı tarif ediyor
Ne demişler Her zaman uçurumdan atlamalısın,kanatların sonradan çıkar.
Seyehat aşkına !
Şehirden araba sesinden beton binalardan kurtulup suracıkta ayağım cimlerin üstünde bir kuşun şarkısı dinlerken buldum kendimi.Kısacası yaşıyorum ve hissediyorum !
Köy çeşmesini bile özler mi insan ! Bir çeşme bu kadar güzel,suyu bu kadar tatlı olur mu ? Beton binaların arasında yaşayarak unutuyoruz hepimiz doğayı,bir kırlangıcın şarkısını,çıplak ayakla çimlere basmayı.
Suracıkta bir dag evinizin olduğunu düşünün pencereleri kocaman dağlara bakan,sadece düşünün düşünmek bile nasıl mutlu ediyor insanı
O köy benim bu köy benim derken 0 dan 1162 metreye çıkmışım haberim yok