erman karabaş
Daimi Üye
- Tepki
- 390
- İsim
- haplo
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
2 ayı biraz geçe yatırdılar. Ama verginin tamamı yattı. Herhangi bir aracı komisyonu vari bir durum olmadı.ben mağazadan teslim alma sureciyle ilgili durumdan bahsetmiştim aslında yukarda yanlış yazmışım
size ne kadar sürede yattı tax free
benim alışveriş yaptığım yerde aynı şekilde aracı kurum yok bu baya ii bir avantaj bence2 ayı biraz geçe yatırdılar. Ama verginin tamamı yattı. Herhangi bir aracı komisyonu vari bir durum olmadı.
bu süreçte bike24 ile de yazıştım online alip dresden deki pick up mağzasından alacağımı söledim. alırken adres olarak turkiyeyi seçemiyorsunuz bu nedenlede taxx free yapamayacağımı söylemişlerdi. O yüzden vazgeçmiştim
teşekkürler bir kaç gün içinde evrakları postalayacağım vakit kaybetmemek lazım![]()
2015 lerde dünya genelinde iyi bir orta seviye bisikletin fiyatı ortalama 1.2 k falandı, şu anda 2k yı çok rahat geçmiş durumda.işim gereği gemi ile her hafta Romanya’ya gidiyor ve dönüyorum. İstesem her hafta bir bisiklet alır gelirim ancak Canyon,
Specialized, Trek, Scott ve BMC gibi markaların modellerinin fiyatları kendi kurlarına göre bile o kadar fazla artmış ki hiç de cazip gelmiyor almak.
Sadece Tradeinn sitesinden uygun kıyafet vb alıyorum.
Herkese selamlar bu hafta sonu Almanya ya gidip bisikleti alıp döndüm resmen rüzgar gibi geçti cuma gidip pazar dönünceKısaca deneyimlerimi paylaşayım dedim;
Bisikleti bikediscount.com'un Bonn'daki yerleşik mağazası olan Megastordan aldım. Daha öncesinde niyetim canyon endurance almaktı hatta siparişi de vermiştim Münih'teki mağazasından teslim alacaktım ancak bana verilen teslimat süresi içerisinde alamayacağım için iptal etmek zorunda kaldım. İletişime geçtim ancak teslimat tarihini değiştirmeyi kabul etmediler.
Bende RADON VAİLLAN 8.0 almaya karar verdim diğer alternatifimde buydu zaten. Mağazayla konuştuktan sonra bedeni sipariş geçtim bir hafta olmadan arayıp bisikletin geldiğini ne zaman gelip alacağımı sordular 5 temmuzda da bisikleti gidip teslim aldım. Canyondan daha uygun fiyata geldi hem de karbon jant seti ile.
Tax free ile ilgili işlemleri de tamamladım evrakları yakın zamanda göndereceğim. Bu mağzanın şöle güzel bi yanı daha var bence herhangi bir tax free firmasi ile (global blue yada travelex) çalışmıyorlar, bu da demek oluyorki tax free tutarının tamamını alabilirim diye düşünüyorum. Süreç tamamlanınca onu da yazarım.
Sormak istediğiniz sorular olursa seve seve yanıtlarım.
Bu arada havalimanından mağazaya kadar hep toplu taşımayı kullandım sadece 1 aktarma yaptım.
Bisiklet çok güzel duruyor. Güle güle kullanın.Herkese selamlar bu hafta sonu Almanya ya gidip bisikleti alıp döndüm resmen rüzgar gibi geçti cuma gidip pazar dönünceKısaca deneyimlerimi paylaşayım dedim;
Bisikleti bikediscount.com'un Bonn'daki yerleşik mağazası olan Megastordan aldım. Daha öncesinde niyetim canyon endurance almaktı hatta siparişi de vermiştim Münih'teki mağazasından teslim alacaktım ancak bana verilen teslimat süresi içerisinde alamayacağım için iptal etmek zorunda kaldım. İletişime geçtim ancak teslimat tarihini değiştirmeyi kabul etmediler.
Bende RADON VAİLLAN 8.0 almaya karar verdim diğer alternatifimde buydu zaten. Mağazayla konuştuktan sonra bedeni sipariş geçtim bir hafta olmadan arayıp bisikletin geldiğini ne zaman gelip alacağımı sordular 5 temmuzda da bisikleti gidip teslim aldım. Canyondan daha uygun fiyata geldi hem de karbon jant seti ile.
Tax free ile ilgili işlemleri de tamamladım evrakları yakın zamanda göndereceğim. Bu mağzanın şöle güzel bi yanı daha var bence herhangi bir tax free firmasi ile (global blue yada travelex) çalışmıyorlar, bu da demek oluyorki tax free tutarının tamamını alabilirim diye düşünüyorum. Süreç tamamlanınca onu da yazarım.
Bu arada havalimanından mağazaya kadar hep toplu taşımayı kullandım sadece 1 aktarma yaptım.
328502 dosyayı görüntüle328503 dosyayı görüntüle328504 dosyayı görüntüle
Teşekkürler Daha iyisi sizin olsun inşallahBisiklet çok güzel duruyor. Güle güle kullanın.
Bisiklet güzel maşallah.🧿Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.Herkese selamlar bu hafta sonu Almanya ya gidip bisikleti alıp döndüm resmen rüzgar gibi geçti cuma gidip pazar dönünceKısaca deneyimlerimi paylaşayım dedim;
328502 dosyayı görüntüle328503 dosyayı görüntüle328504 dosyayı görüntüle
Bisiklet güzel maşallah.🧿Kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı dilerim.
Yalnız sizi birazcık eleştirmek de isterim.Fotolar biraz yetersiz.
Bisikletinizi "Velominati" ye uygun olarak aynakolu görebileceğimiz şekilde pedallar yere paralel vaziyette görmek isteriz.
Velominati sizi bekler.
329130 dosyayı görüntüle
ilk fotoda ayna küçük , gidon düze değil. (crank pozisyona değinmedim) diğer fotolarda ayna büyük ama bisiklet ters tarafta çekilmiş, @hamlet2006 tarafından kabul göremeyebilir.