Bu arada benim ürünlerimle ilgili son bilgilendirmeyi de yapayım; ürünlerden bir tanesi elime ulaşmış olmasına rağmen, diğer ikisi gelmedi.
Ama işin ilginç yanı; ürünler ayrı paketlerde olmasına rağmen, aynı yerden, aynı anda postaya verildi. Bir tanesi elime ulaşmışken, diğerleri ortalıkta yok. Hadi desek farklı zamanlarda gönderildi, aynı anda gönderildiğini biliyorum. İstanbul’da gümrüğe giriş yaptığı andan itibaren gönderinin akıbeti tam bir muamma…
Hele ki komik olan bir durum var. Daha önce bir gönderiyi “traction number” ile takip etmiştim. Gün içinde uçağa nakledildi ve ertesi gün İstanbul’a giriş yaptı. Bana gelmesi ne kadar mı sürdü? 2 hafta! Güler misin, ağlar mısın?
Keşke buraya yazdığımız eleştiriler, ya da diğer insanların yazdığı eleştiriler dikkate alınsa ve iyileştirme yoluna gidilse… Açıkçası hiç ümidim yok, Türkiye’de verilen birçok hizmet tam bir fiyasko!
eros3, üstadım dediklerinizi PTT yapacak bende göreceğim?

Bu zihniyet hiç değişmedi, asla da değişmeyecek, kağıt üstünde her şey mükemmel, ama uygulamada çuvallıyorlar.
Daha önceki bir gönderimin gümrükte başına gelenleri bilseniz, inanın kahrettiler beni, açıp içine bakmak için kapağı açmak yeterliyken ne yapmışlar dersiniz? Kapağı kesmiş sevgili(!) görevli arkadaşlarım, haliyle keserken benim ürünüme de zarar vermişler. Peki, sonra ne yaptılar söyleyeyim; bir güzel poşetlemişler, birkaç imza ve belge ile ürün bize bu şekilde açık ulaşmıştır, bizlerde korumaya aldık!
Ürünü almak üzere gittiğimde, halini görünce başımdan kaynar sular döküldü, be güzel(!) insan, hangi akla hizmet kesici alet kullanılarak açılır?
Öyle güzel komplo hazırlanmış ki! Bizimkiler sütten çıkmış ak kaşık, onların eline o şekilde geçmiş.

Ondan sonra birçok görüşme yapmama rağmen sonuç alamadım, o ona atıyor topu, diğeri başkasına… İstanbul gümrük bizim olayla alakamız yok, bize böyle geldi, bizde korumaya aldık diyerek olayı zaten kapattı.

Mısırdan gönderilirken bana mümkün olan en üst düzey koruma ile gönderilmiş, kanıtlandı. Gel gelelim İstanbul’a indiği andan itibaren başına neler geldi Allah biliyor. Ve bu lanet memlekette olayları örtbas etmekte bu kadar basit, olayların üstüne gidince de senin başına gelmedik kalmaz…
Bu konuda oldukça doluyum açıkçası…