Scudo Sports

Yurtdışından alıp da memnun kaldığınız tamir ve bakım aletleri

IAMCYCLING

Üye
Tepki
18
İsim
Kaan
Yurtdışından alıp ta kullandığınız/memnun olduğunuz bakım-onarım-stand-tamir-yedek parçaların linklerini paylaşmaya ne dersiniz?
Aksesuar vb. ürünleri lütfen paylaşmayın,forumda benzeri konular oldukça fazla bu konuda sadece yukarıda saydığım ürünleri paylaşalım.

İlk olarak ben başlayayım :

Şöyle bir allen çakı seti aldım kullanıyorum memnunum.
(link)

• Beğen
Tepkiler: Denizcagan
Scudo
(link) Çok basit, çok ucuz ve çok iyi iş görüyor. Karbon bir bisikletiniz varsa olmazsa olmazlardan :).
(link) Her bisikletlide olması gereken bir alet olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: IAMCYCLING
@IAMCYCLING Evet. Zincir uzamasını gösteriyor. Ayda yılda bir lazım oluyor ama cetvelle uğraşmaktansa bir kere alıp ömürlük kullanılabilir.

• Beğen
Tepkiler: IAMCYCLING
(link)

Geçen bunu almıştım henüz gelmedi, 2.26/22.6 Nm arasında sıkabiliyor, 1/4" lokması var. Boyu sorun yaratır mı göreceğiz. Topeak de fena görünmüyor, bunun yarı fiyatından ucuz ama yetebilir.

@IAMCYCLING
@İsimliSürücü

bu ürünü bende kullanıyorum su ana kadar bir sorun olmadı. fakat ağırlık olarak bellki diğerlerinden ağırdır.

@İsimliSürücü Tork genellikle karbon için önemli bir etmendir. Çoğu karbon bisiklette kelepçe sıkma torklarını azami 5Nm olarak verirler. Daha fazla sıkarsanız karbonun çatlama/kırılma ihtimali artıyor.

@Edip Dinçer Hadi ya karbon kadrolar o kadar hassas mı ? Yeni karbon bisiklet almayı düşünüyordum da :D

Karbon, örüm şekli nedeniyle, yanal darbelerde daha hassas. Dikine darbelerde -ki yolda genelde olacak şey dikey darbeler- hiçbir sorun çıkarmaz.
102kg ile karbon yol bisikleti kullanıyorum, sağlam diyebilirim :)

@İsimliSürücü

Yol derken, gittiğiniz güzergahtan bahsediyorum :). Dağdaki de yol :).

Geri