G GökhanRR Daimi Üye Kayıt 23 Mayıs 2014 Mesaj 234 Tepki 130 Şehir İstanbul Kartal 18 Temmuz 2014 #41 Bilgim yoktu bu konuda çok teşekkürler deneyeceğim hemen.
Bahadır Aktaş Daimi Üye Kayıt 28 Kasım 2013 Mesaj 321 Tepki 186 Şehir istanbul Bisiklet Merida 18 Temmuz 2014 #42 @Tahsin Y. zaten bana sortun altına gıymek ıcın lazım normal tayt bakmıyorum sorun değil. Link tekini degıl baska bı urunu sıparıs verdım 9$ yaklaşık
@Tahsin Y. zaten bana sortun altına gıymek ıcın lazım normal tayt bakmıyorum sorun değil. Link tekini degıl baska bı urunu sıparıs verdım 9$ yaklaşık
Tahsin Y. Forum Bağımlısı Kayıt 24 Haziran 2014 Mesaj 697 Tepki 114 Şehir İstanbul/Acarkent 18 Temmuz 2014 #43 @BAHADIR AKTAŞ O zaman sizin icin ideal tarzda bir urun olur bu. Ama genede tayt tavsiye ederim hem rahat hemde disardan bakan seni tour de france da yarisiyoraun zannediyor daha bir saygili oluyolar. Kisa bir diyalog Yabanci: oo bu pisklet kaca aldin yegenim Yabancinin esi: pahalidir baksana Ben: uc bes bisi verdim Yabanci: na gadar la? Ben: 700dolar Yabanci ve esi : cocuk porofosyonel cunku. Helal olsun yegenim Ben: eyvallah dayii Tepkiler: Yokbirşeyxd
@BAHADIR AKTAŞ O zaman sizin icin ideal tarzda bir urun olur bu. Ama genede tayt tavsiye ederim hem rahat hemde disardan bakan seni tour de france da yarisiyoraun zannediyor daha bir saygili oluyolar. Kisa bir diyalog Yabanci: oo bu pisklet kaca aldin yegenim Yabancinin esi: pahalidir baksana Ben: uc bes bisi verdim Yabanci: na gadar la? Ben: 700dolar Yabanci ve esi : cocuk porofosyonel cunku. Helal olsun yegenim Ben: eyvallah dayii