MustafaNR Daimi Üye Kayıt 26 Haziran 2013 Mesaj 257 Tepki 75 Şehir Bilecik Başlangıç 2000—01 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Dağ bisikleti 31 Ağustos 2013 #61 @Şahan Yetiştirici İnşallah Hocam.Kargo Ücreti Hakkında Adamla Konuşup Düşürebiliriz Ama İng. Yok Gibi Yani.Ama İlan Süresi Git Gide Artıyor Gibi 2 Gün Oldu .
@Şahan Yetiştirici İnşallah Hocam.Kargo Ücreti Hakkında Adamla Konuşup Düşürebiliriz Ama İng. Yok Gibi Yani.Ama İlan Süresi Git Gide Artıyor Gibi 2 Gün Oldu .
Şahan Yetiştirici Üye Kayıt 26 Ağustos 2013 Mesaj 54 Tepki 10 Şehir İzmir Bisiklet Bisan 31 Ağustos 2013 #62 Kargo ücretinde herhangi bir pazarlık payı var mı yok mu bilmiyorum ? Ben hiç yapmadım ,mümkün değil diye . Satıcıya şu yarım yamalak soruyu sorabilirsiniz . It would be great if cargo charge little bit less than current charge . Can we deal about that ? Yerse ...
Kargo ücretinde herhangi bir pazarlık payı var mı yok mu bilmiyorum ? Ben hiç yapmadım ,mümkün değil diye . Satıcıya şu yarım yamalak soruyu sorabilirsiniz . It would be great if cargo charge little bit less than current charge . Can we deal about that ? Yerse ...
MustafaNR Daimi Üye Kayıt 26 Haziran 2013 Mesaj 257 Tepki 75 Şehir Bilecik Başlangıç 2000—01 Bisiklet Salcano Bisiklet türü Dağ bisikleti 31 Ağustos 2013 #63 Hocam Fiyat Biranda Yükseldi 132 Oldu Bir işler var bu e-bayda baktı düşük gitcek fake hesap açıp sanki teklif veriyorlar.
Hocam Fiyat Biranda Yükseldi 132 Oldu Bir işler var bu e-bayda baktı düşük gitcek fake hesap açıp sanki teklif veriyorlar.
Şahan Yetiştirici Üye Kayıt 26 Ağustos 2013 Mesaj 54 Tepki 10 Şehir İzmir Bisiklet Bisan 31 Ağustos 2013 #64 Sanmam hocam , buy it now 'daki fiyatı ne kadarsa ona yaklaşır ürünün fiyatı .
enzo Forum Psikopatı Kayıt 3 Mayıs 2013 Mesaj 637 Tepki 1.132 Yaş 35 Şehir İstanbul İsim Enes Ç. Başlangıç 1994—95 Bisiklet Carraro Bisiklet türü Yol bisikleti 31 Ağustos 2013 #65 @Hakan ÇELİK Farklı olan kodun ürününü sonradan ayrı pakette göndermişler (takipsiz kargo ile), geçen bana da öyle olmuştu, takipsiz olan daha önce geldi
@Hakan ÇELİK Farklı olan kodun ürününü sonradan ayrı pakette göndermişler (takipsiz kargo ile), geçen bana da öyle olmuştu, takipsiz olan daha önce geldi
V Veysel C. Üye Kayıt 29 Ekim 2013 Mesaj 6 Tepki 2 Şehir izmir 30 Ekim 2013 #66 Artık Türkçe destek veriyorlar! (link) Ve şu an tanıtım promosyonları (hediye çeki ve indirim kuponu) dağıtımı var! Kaçırmayın Tepkiler: BuyinCoinsTR
Artık Türkçe destek veriyorlar! (link) Ve şu an tanıtım promosyonları (hediye çeki ve indirim kuponu) dağıtımı var! Kaçırmayın
BuyinCoinsTR Aktif Üye Kayıt 2 Aralık 2013 Mesaj 153 Tepki 6 Şehir Türkiye 7 Aralık 2013 #67 @Veysel C. Buraya da ulaşmaşız :in: Desteğiniz için teşekkürler
Bahadır Ulusoy Forum Bağımlısı Kayıt 31 Aralık 2011 Mesaj 741 Tepki 226 Yaş 28 Şehir Karabük-Konya İsim BAHADIR ULUSOY Bisiklet Salcano 7 Aralık 2013 #68 Konum hortlamış ürünler gayet güzel buyincoinse teşekkürler. Tepkiler: BuyinCoinsTR
BuyinCoinsTR Aktif Üye Kayıt 2 Aralık 2013 Mesaj 153 Tepki 6 Şehir Türkiye 7 Aralık 2013 #69 @Bahadır Ulusoy Bahadır Bey, aldığınız ürünlerin "yükle kazan" promosyonumuz kapsamında tanıtımını da yapmanızı dileriz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=126840 Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Bahadır Ulusoy Bahadır Bey, aldığınız ürünlerin "yükle kazan" promosyonumuz kapsamında tanıtımını da yapmanızı dileriz https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=126840
Kerim BEŞER Forum Demirbaşı Kayıt 3 Ekim 2011 Mesaj 596 Tepki 377 Şehir İstanbul 8 Aralık 2013 #70 Buyincoins yapmış olduğum alışverişimde bu ((link)) ışıklardan hediye olarak 2 adet fazla göndermiş. Arkadaşıma hediye ettim çok sevindi. Hediyesi için arkadaşım adına teşekkür ederim. Tepkiler: BuyinCoinsTR
Buyincoins yapmış olduğum alışverişimde bu ((link)) ışıklardan hediye olarak 2 adet fazla göndermiş. Arkadaşıma hediye ettim çok sevindi. Hediyesi için arkadaşım adına teşekkür ederim.
BuyinCoinsTR Aktif Üye Kayıt 2 Aralık 2013 Mesaj 153 Tepki 6 Şehir Türkiye 8 Aralık 2013 #71 @Kerim BEŞER İyi günlerde kullanın Tepkiler: Kerim BEŞER