Scudo Sports

Yurt Dışı Alışveriş (Buy In Coıns) Yaptım.Gelişmeler Burada(İlk Alışveriş)

Benim kargo Türkiye'ye giriş yapmış artık ptt sayfasından bakıyorum. Açıkçası şuana kadar memnun kaldım çünkü, 6 temmuz 2013 tarihinde aldığım ürünler daha 10 gün dolmadan ülkemize giriş yapmış. Buyincoinse güvenim arttı açıkçası.

Scudo
@BurakE

Dealextreme kargo süreleri hala çok uzun mu?

Şimdi bir sipariş geçsem 10 Ağustos'a kadar gelir mi acaba?

Bende az önce Evans'tan schwalbe marathon plus siparişi verdim. Çifti 130 lira civarı geldi. Bu da Türkiye'de Erdoğan'lar bisikletin verdiği fiyatın yarısı kadar neredeyse :)

@tahirkaya

Başka sipariş veren var mı bilmiyorum ama dx'in kargo süreci benim için can sıkıntısı olmaya başladı :)
24 Haziran'da sipariş geçtim. 4 Temmuzda kargo hazırlanmış. 7 Temmuzda çıkışı yapılmış. Şu anda da Pekin'de beklemede. Müşteri hizmetleri 14-21 gün içinde elinize ulaşır diyor. Hadi hayırlısı bakalım...

Buyincoins tavsiye ederim. 6 temmuzda alışveriş yaptım 7 temmuzda kargo çıkışı yapıldı. :)

@Hakan ÇELİK
Buyincoins'ten de alacaklarım var. Lâkin beleşe satmadıkları için bayramdan sonraya erteledim :) Belki birileri harçlık marçlık verir :)

dx'ten verdiğim siparişim de Türkiye'ye varmış görünüyor. Nihayet diyorum :)

Benim kargolarda türkiyeye girdi artık ptt den takip ediyorum hatta su an gümrükten cıkıyor

kargom geldi ama evde yoktum sabah almaya gideceğim ptt ye yarın inceleme geliyor.

Kargomu aldım toplam 12 gün sürdü elime geçmesi. Buyincoins'ten alışverişinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. :)

benim inceleme geliyor en fazla 10 dk ya forumda bekleyim yalnız bir sorun var fenerim bozuk iletişime geçtim ama nolcak bilmiyorum

çantanın iç hacmi nasıl hocam gözlemlerinizi aktarabilir misiniz. Cüzdan+iç lastik+telefon ve ufak alyan takımını sığdırabilir miyiz ?

b.i.c iyiymiş benim aliexpress ve ebay siparişlerini iptal edip refund aldığım ışık tutacağı ve pompa anca 35 gün sonra elime ulaştı. ışık seti hala muammaydı ondan da refund aldım gittim dışarıdan başka set aldım.

Selam arkadaşlar

Bende buyincoins den ilk alışverişimi yaptım. Siparişimi 22 Ağustos tarihinde verdim. 24 Ağustosta DISPATCHED oldu. Toplamda 6 parça ürün aldım. Ürünlerin yanında Tracking number yazıyor. Hepsinde aynı fakat bisiklet pompasında Tracking number farklı yazıyor. China Post Registered Air Mail ile kargo takip ettiğimde 20130827 1539 tarihli bir kayıt çıkıyor. Takip numarası hepsinde RB ile başlayıp CN ile bitiyor. Fakat pompanın takip numarası CFB ile başlayıp 7.2 diye bitiyor. Bunu sorguladığımda kayıt bulunamıyor. Pompa stokta da gözüküyor. Acaba pompa hariç ürünler bi kargoyla gelip pompa ayrı bir kargo ile mi gelecek. Yada bunun takip numarasının farklı olmasının sebebi nedir acaba bilen varmı?

@Bahadır Ulusoy
takipli kargo için ekstra bir ücret ödediniz mi?

@Özgür ÖZ

Kardeşim hiç sıkıntı yapma. Gelir o ürün bende aynı gün 8 Ağustos ta dx ve buyincoinsten aynı saatte sipariş verdim. Ne hikmetse dx önce geldi bugün buyincoinsten gelen ürünü ptt gidip alacağım. :) Bende de aynı şekilde 4-5 parça ürün almıştım. Hepsinde RB ile başlayıp CN ile bitiyordu fakat birinde CBF ile başlıyordu onu takip edemiyordum. Genelde herkeste olan bir sorun bu. Kafana takmamanı öneririm :)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır Ulusoy
@Özgür ÖZ

benimde bir siparişimde öyle durum, sanıyorum ki belli bir ağırlığı yada ebadı geçince fiyat artırımı gibi bişe oluyor ki ayrı paketliyorlar o CFB ile başlayan da takipsiz gönderim olması lazım. CFB li pakette dikkat edeerseniz büyük R (registered olması lazım) ve barkodu yok yani takip numarası barkodu

@Emrah ONAN

Şimdi ben de dikkat ettimde, bir ara takip kodu olmayan bir ürün almıştım ona baktım o da CBF ile başlıyor :( Sanırım benım telefon tutucu aparatta ayrı bir pakette gelecek :( ve takip kodu olmayan ayrı bir pakette.. 1-2 aya gelir inşallah :agla:

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
@Hakan ÇELİK

Öncelikle cevap için teşekkür ederim.

O zaman iki ayrı kargo paketi oluyor galiba. Yani şimdi o ayrı bir paket olarak farklı bir tarihte mi gelir bana? Bizden takip için extra para alıyorlar takip no vermiyorlar. Çinde olunca kızamıyosunda :)

@Emrah ONAN

Merhaba Emrah Bey

Sanırım bu sitede sipariş bitince resimle çekilip konuluyormuş. Ben hesabım kısmından baktığımda aslında 2 tane resim var ama görüntülenemiyor. Heralde resmi upload edemediler. :) Yani paketleri göremedim ben R yazıyormu yazmıyormu bilmiyorum.

Bende de iki resim var sitede yarın gidip alacağım kargoyu bakalım hangileri çıkacak içinden

@Özgür ÖZ

Buyincoins e mesaj attım. Cevap geldi ;

Hello ! I purchased 3 items on 8 August 2013 with tracking number. Now My orders entered to my country TURKEY. But I am confused because when I looked to my items 2 items have tracking number '' RB999253427CN '' But the last one '' Universal Bicycle Bike Mount Phone Cradle Holder for Cell Phone:)DEFAULT) '' has a different tracking number which is CFB1930244.2 As I said I am confused. What does that mean ? Can I get Phone holder with the other items ? Or will it come to me in a different pocket ?

I am waiting for your answer. Have a nice day.

Dear hakan376
thanks for your message.
well, it means you got two parcels.
and the second one is not a tracking number.
do not worry, you will get it soon.
have a nice day,
August..

Demek istedikleri, 2 paketimin olduğu ve ikincisinin takip kodunun olmadığı. 10 Eylülde okula başlıyorum Çanakkaleye gidicem. Bu paket ne alemde olacak hiç bir fikrim yok :(

Geri