Scudo Sports

Yüreğiniz elveriyorsa bakın...

Oktay Erkan

Daimi Üye
Tepki
807
Bisiklet
Trek
Çok üzücü...
Allah rahmet eylesin küçük kardeşimize...

(link)

Scudo
Dostum;
Keşke hiç koymasaydın linki:(

evlat sahibi olup ta buna dayanabilen olmaz, yüreğim katıldı..:agla:

(link)

Ya buna ne demeli ? Bisiklet ile alakalı bir olay değil fakat ölen yine bir çocuk...

Bir an sanki benim başıma gelmiş gibi düşündüm de, gerçekten düşünmesi bile güç. Abisi ömrü boyunca kardeşinin özlemiyle, "Keşke onu durdurabilseydim." düşüncesiyle yaşayacak. Anne-babasının üzüntüsünü tahmin bile edemiyorum zaten.

Şurada da ekşisözlük'ten, "Kardeşin ölmesi" başlığından bir anı var:

"nunuca" isimli kullanıcı, eksisozluk

Allah kimseyi evladıyla sınamasın

Tapatalktan gonderdim Turkce karakter varsa "tepetaklak" olmus olabilir

Allah rahmet eylesin; ailesi ve sevenlerine de sabir versin. Cok zor... Umarim agabey icin psikolojik/pedagojik vs destek düsünülmüstür. Kolay kolay silinecek bir travma degil. Rabbim kimseyi böyle bir aciyla sinamasin.
Belki eften püften bir mesele ama videoda ayrica kanima dokunan olay su: Hürriyet video editörü -ya da güvenlik kamerasini ilk elden editleyen her kim ise- herhalde yasanan olayi yeterince dramatik bulmamis ki arka fona da dramatik bir müzik yerlestirmeyi ihmal etmemis. Ayip yahu! Ne gerek var? Ekstra bir duygusallik katmaya mi calisiyorsunuz? Insanlar etkilenip daha cok paylasirlar, böylece siteye daha cok trafik mi cekersiniz? Bu görüntüyü izleyip "acaba arka efekt mi eklesek, müzik mi koysak" diye düsündünüz? Vicdansizligin bu kadari... Pes!

• Beğen
Tepkiler: Bilal K.
Ve tekrar anladık ki her yola girdimizde freni sıkıp sağ sola bakıp geçicek pat atlamayacağız kardeşimiz birden durmaya çalışmış fakat fren çalışmıyor sanırım keşke ya hiç durmadan devam etseydi yada birkaç sn geç olsa idi kamyonun yanına çarpardı belki kurtulurdu allah rahmet eylesin...
Bisikletli ölümler dursun artık köpekler başı boş bırakılmasın....

Allah kalanlarına sabır versin dışardan bakana bile bu kadar dokunuyorken ailesini düşünemiyorum bile...

@Murat Bulut
murat beye katılıyorum.haberin sunumu beni çok rahatsız etti.geçtiğimiz senelerde kardeşimin arkadaşını bi trafik kazasında kaybettik.daha 2. sınıf öğrencisiydi.onu hatırlattı bana bir şikayette bulundum.eğer siz de rahatsız olduysanız bu sunumdan lütfen Hürriyete yazın.ben yazdım.örnek olması açısından:
19/03/2014 TARİHLİ "O FECİ KAZA GÜVENLİK KAMERASINDA" HABERİNİZ...
İZMİR BORNOVA'DA 11 YAŞINDA BİR ÇOCUĞUN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ GÜVENLİK KAMERASI KAYITLARI...
BİR BİSİKLET KULLANICISI OLARAK (KÖPEKLERDEN ÇOK ÇEKMİŞ) ZATEN YETERİNCE CAN SIKICI OLAN BU GÖRÜNTÜLERDE HAYATINI KAYBEDEN 11 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK OLUNCA CANIM DAHA ÇOK YANDI.
BENİ ASIL RAHATSIZ EDEN BİZ DUYGUSUZ İNSANLARI (!) BİRAZ DA OLSA ETKİLEMEK DÜŞÜNCESİYLE VİDEONUN ARKASINA EKLENEN İÇLİ NAĞME...
Banu ŞEN/İZMİR-KURGU: Levent SERT İMZALI HABERİNİZDE KİMİN FİKRİDİR BİLMİYORUM AMA VİDEONUN DÜZENLEMESİ ÇOK RAHATSIZ EDİCİ.BUNU BELİRTMEK İSTEDİM.
AYRICA 11 YAŞINDAKİ BİR ÇOCUK NASIL BİRİNCİ SINIF ÖĞRENCİSİ OLUYOR?YEŞİLLİK OLSUN DİYE YAPILMIŞ BİR HABER MİDİR BU?HABERCİLİK BU MUDUR?
MEMNUNİYETİMİZ İÇİN BİZİ DİNLİYORSANIZ, ELEŞTİRİLERİMİZ EĞER SİZİN İÇİN ÇOK ÖNEMLİ İSE LÜTFEN DİKKATE ALIN...İYİ ÇALIŞMALAR...

Bende kamyon şoförüne taktım. Eğer video yavaş çekim değilse, ki pek benzemiyor, orada kurtarabilirdi kamyon şoförü.

Ama nerede, kamyon sürüyorum ya çevreme dikkat etmeme gerek yok.

Tamam çocuk fırladı da, eşek herifte en ufak bir yavaşlama ıvır zıvır belirtisi yok. Eminim önüne bile bakmıyordu o esnada.

Ben mahalle arasında araba ile giderken normal limitin bile altında gidiyorum korkudan bir çocuk fırlayacak bir yerden diye.

allah rahmet eylesinde o sığır kamyoncu nasıl görmemiş çocuğu yazık günah ya.

bu ikinci habere diyeceğim tek şey allah böyle insanlarla karşılaştırmasın yapacaklarımın sınırı yok bunu yapan ş......ler için daha çok şey yazılırda neyse

Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin. Ne zaman bir kaza haberi görsem çocukken yaşadığım trafik kazası aklıma geliyor. Unutması güç. Boş bir yol, iki adım, fren sesi, lastik altında sürüklenen bir uzuv, koltuk değnekleri...

Orda dikkatinizi çekti mi bilmiyorum. Tamam kamyon şoförünün dikkatsiz oluşu ufaklığın da yola çıkışı vs...Ama orda köpekler var. Hepimizin kabusu olan köpekler. Köpeklerin kovalamasıyla rahmetli kardeşimizin dikkati dağılmış panik yapmış olabilir. Çünkü benzer bir olayı 2 sene evvel ben yaşadım. Her zaman gittim yolda ( beykent-beyikdüzü arası Beko fabrikası yanı ) 6 tane köpeğin çıkması kovalaması sonucu ani bir hareketle kendimi yan yola atışım...Bir anlık geriye baktım hemen arkamda koca otobüs ama hızını tespit etmem ona göre yola uçmam...Bakın yola inmiyorum atlıyorum. Bu rahmetli kardeşimizde anlık bir heyecana kapılmış olabilir. Köpek düşmanı bir adam değilimdir hatta kocaman bir çoban köpeği beslemiş bir insanım. Ama bizler için çok ciddi sıkıntılar içeriyor.

Abilerim,arkadaşlarım tavsiyelerinize ihtiyacım var.1 yıldır ailemle bisiklet aldırış,daha doğrusu ikna çabası içindeyim.Son 2 haftasına kadar normallerdi ama son zamanlarda artan bisikletli ölümler sayesinde annem iyice soğumuş durumda.Ya sanada bir şey olursa falan diyorlar.Ama rastladığıma göre genel kazalarda ekipman vs. yok.Elimden geldiğince bu ekipmanları alacağım diyorum fakat nedense hala hayır diyor.Annemi nasıl ikna edebilirim ?

Geri