Scudo Sports

Yunanistan Turu Yapmak İsteyen?

@Turker.E tabiki bu yazı ile ilgili bir paylaşımım olacak. Keşke aynı tarihte bu turu beraber yapabilseydik.

Scudo
@Ferhat Karaca hocam çok sıcak olduğunu duydum...Onun için en uygun tarih olarak eylül olduğunu tespit ettim..Kendimce bir rota çıkarttım...onlarıda sizinle paylaşayım...Rota1.jpg Rota2.jpg

@Turker.E rotamiz aynı. Evet çok sıcak olacak gideceğim tarih, bayramdan sonra bir ay iznim var başkada yok. Mecburen ya bu tarihte gideceğim yada bir aylık tatilimi bir otelde yemek sırası beklemekle geçireceğim...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@Turker.E
Türker Bey bir ara bayağı römork aramıştınız sanırım. Buradan yola çıkarak sorayım. Römorkla mı gideceksiniz bu rotayı? :)

@Two_Wheels
Evet romörk arıyordum ama bulamadın... Rotayı bagaj ve tur çantalarımla yapacağım :)

@Turker.E
Ben buldunuz sanmıştım:bsmagryr: Çantalarla daha avantajlı olur herhalde gemi vs. vasıta kullanacaksanız.

hocam aynı tarihlerde ben de aynı senin gibi plan yapıyordum.. bu hafta içi vize başvurusu yapacağım..

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Karaca
@M.Eskiçınar çok güzel bir haber bu. Umudu kesmek üzereydim. İnşallah vize verirler. Haberleşelim. Saygilar...

@M.Eskiçınar

Vize başvurunuz ile ilgili olumlu veya olumsuz bir sonuç varmı acaba?

Son durum nedir arkadaşlar ? kısmetse 11 inde Türkiyede olacağım Edirne'de yaşıyorum bir kaç gün ailemle geçirip bende katılabilirim vize problemi yok yeşil pasaportumun son senesi bunu değerlendirmek istiyorum. )

• Beğen
@oguzh4n

Hocam şuan uç kişiyiz ve ona göre hazırlık yaptık. Konuyu açarken kafamdaki sayı da iki yada üçtü zaten. Ama kısmet belki bir dahaki sefere sizle gideriz... Saygılar...

@Ferhat Karaca hayırlısı diyelim Ferhan Karaca hiç problem değil size iyi yolculuklar diyorum forumda geziyle ilgili paylaşımlar yaparsanız bizde severek takip ederiz ders çıkarırız malum belki bende tamamen aynı rota olmasa bile bir kısmını gitmeyi planlıyorum. Tekrardan size kazasız belasız yolculuklar..

• Beğen
@oguzh4n

Çok teşekkür ederim. Bol fotoğraflı ve videolu belgesel tadında bir paylaşım hazırlamayı planliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: BerkEvren
Bende Keşan'dan başlayan bir Atina turu planlıyorum ama bu yaz olmayacak. Tur notlarınızı merakla takip edicem burdan. Önümüzdeki bahar aynı rotada olucam bir aksilik çıkmazsa. İyi yolculuklar şimdiden

Geri