Scudo Sports

Yükseltilmiş Merida Speeder 900 (2017)

Scudo
Daha öncede yazdım şimdide yazıyorum bisikletinize bakmaya doyamadım, hele o bisiklet ayağı nasıl aklınıza geldi hadi sizi geçtim hangi sivri zekalının aklına gelmiş böyle birşey yapmak hayret doğrusu internette bile zor boldum ürünü( tabiki aliexpress?) bir gün istanbulda karşılaşırsak çıplak gözle incelemeyi çok isterim

Bisikletinizi seyrederken fenalık geçiriyordum Allahtan çocuk zamanında dilaltı hapını yetiştirdi. Bisiklet üzerinde fazlalık herşeye nefret düzeyinde duygular besleyen, kullandığım bisiklete tansparan bisiklet adı verilen benim için inanılmaz bir karmaşa olmuş.

Son düzenleme:
@Gökay Akçay
Dostum utandırdın valahi saolasın.Park ayağını aliexpress sayesinde buldum.isteseydin link atardım.o şey aynı zamanda katlanıp cebede girebiliyor ve 30 gr dan daha hafif olmalı karbon.Karşılaşırız umarım

@mehmetsunu
İsabet benim bisikleti görmemişsiniz yoksa çocuğun stent getirmesi gerekirdi benim bisiklet tam japon çay bahçesi ?

@mehmetsunu
Renk uyumu ve simetrik olunca,fazlalıkların göze daha az battığını düşünüyorum

• Muhteşem
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@Mhmm@
Ahahah :D amann baskan yanlis oldu bu :D

@Gökay Akçay
Seninki bisiklet bile sayilmaz yav bildigin dostlar aile çay bahcesi ehehw :D

@ahmetd79
Dostum o kadar yukseltmisin dropbar gidona gecme vaktin geldi .
Hayirli olsun bisikletiniz artik bilim dunyasini dahada meskul edecek gibi ehehe

@mariokaldato
Dropbar vb rahat süremiyorum.Yoksa geçerdim.Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Selam Ahmet. Şimdi baktım da elcikleri de değişmişsin sanırsam. Bunu konuda belirtmemişsin. Yeni elciğin nedir ?

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
@alperaydin
Evet dostum elcik konfor için onemli olduğundan Propalm marka iyi bir elcik aldığımı düşünüyorumScreenshot_20190602-194721_AliExpress.jpg

• Beğen
Tepkiler: Demir Atlı
Güzel bir bisiklet olmuş size hoş görünüyorsa ne mutlu size ama sanki ağırlık var bisiklette çok fazla eminim ilerde sizin gözünüzede batacak bu...

@trainspotting35
Ben geçen Galatasaray şampiyonluk konusu açtım birleştirilmişti. @Anonim adminimiz bu Merida konularını neden birleştirme gereği duymadı sormak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: ahmetd79
@Türko sizin konuları da benim birleştirmediğimi söylemiştim size özelden ama buradan da yazayım bir daha; konuları birleştiren ben olmadığım için böyle bir gerek duymadım. Bir kere daha @Anonim ya sorun isterseniz, o da size bir kere daha anlatsın!

@C.Koc
Bu sadeleşmiş hali suan canta icindekiler vs hepsi 13.1 kg

@Türko
Bisikleti ilk aldigimizda yada yeni birseyler yaptigimiz da konu aciyoruz.sonra bisiklet guncelleniyor aksesuarlar donanim vs degisiyor.yeni konu aciyoruz.keşke eski konulari silebilsek.eskiler silinmedigi icinde sacma bir sekilde istemedigimiz halde gecmiste kaliyor

@C.Koc
Teşekkurler

• Beğen
Tepkiler: C.Koc
@ahmetd79
Oooo ışıklar yenilenmiş yeni ışıklarla bir gece videosu isteriz ...

Geri