@Ozan k. Bilgilendirmeniz için teşekkürler,doğrusu yenı adapte oluyorum foruma,Facebookda kullanmıyorum o yuzden ulaşamadım sanırım gruplara.Şimdi tekrar bakacagım.
@galip mehmet , @brnalkn , @Ozan k.
Arkadaşlar 2012 yılında karışık bir grup kurmuştum başlarda fena da değildik az da olsa her turda farklı 5-10 kişi katılıyordu bu sayede az çok bir çevre olduk.Anadolu Pedalşörleri'nden bahsediyorum. İsmi de kolpa gibi olmuş ama 2012 de Pedalşörler grubu var mıydı bilmiyorum yada benim haberim yoktu gruptan.
Her neyse işte böyle bir grup kurduk falan derken kendim ve bir kaç arkadaşım yol bisikletine geçince bende yol bisikletine geçeli 2 seneyi geçti.Sonrasında baktım ki bu meret kalabalık ve belli bir disiplin içinde daha zevkli,bir grup kuralım dedim.Biliyorum anadolu yakasında çok grup var ama gruba katılmak ile grup oluşturmak farklı şeyler. Amacım yeni başlayanından eski kullanıcısına sıfırdan harmanlayarak bir kaç ay tanışma turları ile bir kitle yakalayıp sonrasında işi ciddileştirmekti.Ne yazık ki işten güçten kendim vakit ayıramadım ilgilenemedim,benden başka kimse de uğraşmayınca böyle kalakaldı.
Facebook grubunda sağlam arkadaşlar var,sağlam bir kaç tur ile yine az çok bu yola katılacak arkadaşlar çıkacaktır.Şuan lazım olan elini taşın altına sokacak içi içine sığmayan enerji dolu sürekli turlamak isteyen bir kaç dost.