Scudo Sports

Yüksek kadans her derde devaymış

Pedalın tam bir tur atması,aynakolun 360 derece dönmesini baz alıyoruz.Saniye aralığı değilde 1 dakikada kaç tur döndüğü önemli.

Scudo
@cazci çok iyi anladım hocam teşekkür ederim.

Dün bu başlığa denk geldim ve akşam yaptığım sürüşü burada okuduklarıma göre şekillendirdim. Kendi adıma çok teşekkür ederim.

@Hakan Yazman faydalı bilgi ve paylaşımın için teşekkürü bir borç bilirim. Konu başlığında olduğu gibi gerçekten yüksek kadns her derde deva imiş. Son Bir seneye yakın sol Dizimde MR sonuçlarına göre,Menisküs yırtığı ve ön çapraz bağ zedelenmesi adı altında geçen bir rahatsızlık mevcuttur. Gittigim farklı farklı Doktorların hemen hemen hepsinin ortak bir fikri vardı .bunu dikkate alarak ve en sonunda spor hekimininde dediklerinden biraz da cesaret alarak, uzun bir süre sonra ara verdiğim yol bisikleti ile tekrar spora döndüm..Ayrıca araştırmalarım sonucu ve yazdıklarınızıda okuduktan sonra harfiyen uygulayarak yüksek kadansın faydalarını hissettiğimi net ve açık olarak söyleyebilirim... en önemlisi sol dizimdeki ağrıların yaptığım100(+) kmlik turlar sonrasında dahi sağlam dizime oranla iyi olduğunu da es gecmeyeyim. Ayrıca ileriki bir zamanda gerekli bir ameliyat söz konusu olursa dahi bacak kaslarını güçlendirerek o şekilde ameliyat sonrası daha çabuk kendini toparlayacağımıda biliyorum... Bu yüzden kadanslı bir kilometre saati edinerek antremanlarımı takip ediyorum...tekrar teşekkürler.
(Cep telefonu üzerinden yazdığım için imla ve noktalama hatalarını lütfen mazur görün)

Kadanslı bir kilometre saati ve ayrı alınması gerekiyorsa, kadans sensörü tavsiyeniz var mıdır?

@cem_filiz

Cem Aşağıdaki ürünü indirim çeki ile 125 TL ye almıştım. Kablolu oması dışında çok hoşuma gitti :)

(link)

@cem_filiz kolay gelsin öncelikle bütçeniz nedir? zira 250 tl ye sigmanın 16.12 modelinden başlayarak değişik modeller var.

@EsQaRe
Merhaba,

Mümkünse, 200TL'yi geçmeyecek bir şey bakıyorum. 250 TL'ye sigmanın 16.12 modeline kadans sensörü dahil midir? Kablolu 16.12'yi 169 TL gibi gördüm, ama CAD sensörü yok herhalde, kablolu olarak bağlanabiliyor mu acaba?

Bir defa kablo bağcıkları ile düzenledikten sonra, kablosuz olmasına hiç de gerek yok gibi geliyor.

@SIRADAN ÇİNKO PİL
Bunda CAD sensörü dahil mi hocam, yoksa "CAD Uyumlu ama sensör ayrıca alınmalı" şeklinde mi?

Konuya pek hakim olmadığım için, saçma sorular soruyor olabilirim, mazur görün lütfen

@cem_filiz cadans sensörlüsünün o fiyata sıfırını bulmak ne yazık ki mümkün gözükmüyor gibi formda ve 2. el sitelerinde bulma ihtimaliniz var

@EsQaRe

Anladım, şu iş görür mü hocam?

(link)

Doğru ürün müdür? Gerekiyorsa, bir kez alıp geçeceğim artık :islik:

@SIRADAN ÇİNKO PİL
Bunda CAD sensörü dahil mi hocam, yoksa "CAD Uyumlu ama sensör ayrıca alınmalı" şeklinde mi?

Konuya pek hakim olmadığım için, saçma sorular soruyor olabilirim, mazur görün lütfen

Kadans sensörü dahil.

Ben 350 tlye aldım 16.12 olanı ve kadanslı olarak,onun dışında rakamlar 300 liradan başlıyor,fakat yanlış bilmiyorsam bu 16.serilerden birinde(16.16) kronik sorun olması lazım,yinede yanlış bilgi vermiş olmayayım,alacaksanız önceden bir araştırın derim...(16.12) ve (16.16) aslında fonksiyonel olarak aralarinda fark yok.16.12 olan 2012 16.16 ise 2016 üretimi olarak biliyorum..yanlışım varsa düzeltilsin...

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@cem_filiz evet ürün budur.montaja eliniz yatkınsa kendinizde yapabilirsiniz.

200₺ ye Güngörler Bisiklet'den echowell a2 aldım kadans sönsörü dahil. Ellerinde kaldıysa görüşülebilir.

Yarışan profesyonel bisikletçilerin strava kayıtlarına baktım. Kadans ortalamaları 80-90 arası . 120 kadans çevirttirecem diye kimseyi burda yanlış yönlendirmeyin bence. Benim şu an kadans ortalamam da 70-75 arası geziyor zaten, kadans yükseltcem diye kasmama rağmen.

@İbrahimaKimse kimseyi yanıltmıyor,örneğin ben profosyonel değilim ama daha dün üstelik yırtık meniskus olan bir bacakla ve uzun süre bisiklete ara veren biri olarak 115 kmyi ortalama 80 kadans ile bitirdim,ayrıca polemik yapmak istemem ama bir bakın profosyonel yarışçılar 56 disliler ile ortalama 120 kadanstan aşağı düşmüyor...

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
Bu yazıyı okuyana kadar bisiklet sürmeyi bildiğimi sanırdım , artık tavsiyelerinize uyarak mtb ile daha yüksek süratlerde daha uzun kalabileceğimi düşünüyorum.

Buyrun dünkü kayıtlar
ed1591e77c59057d2d0de46a1772d1ba.jpg
8576c0519f1889bba7704b0dc7b1c352.jpg

@bilalfidanboy

Üstelik 85 ortalama

@bilalfidanboy Dediğim gibi 120 kadans ortalama yapan bir profesyonel görmedim. Varsa link atın hep beraber görelim. Hı profesyoneller 90 kadansla 40kmh hız ortalaması yapar, ben 90 kadansla 25 kmh hız ortalaması yaparım o ayrı. Hızı katmıyorum zaten ben konuya.

Sizin ortalamanız da 85 gayet normal. Ki ben de aynı şeyi söylüyorum zaten. Benim iddiamın tersine bir husus söylemiyorsunuz.

Amatör kişiler olarak 80-90 yeterli . 120 kadans gibi abartı rakamlarla insanları yanlış yönlendirmeye gerek yok.

• Beğen
Tepkiler: yusufgs36
Sigmanın kablosuz kadans sensörlü yol bilgisayarını kullanıyorum sağolsun Noyanhan hediye etmişti (Sora). Ne yalan söyleyeyim kadans sensörünü takmaya tenezzül bile etmemiştim :)
Bu kadar muhabbetin ardından yarın şu kadans sensörünü de güzelce bir takmayı planlıyorum, bakalım bizim değerler nasıl çıkacak.

Geri