Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

çok şükür son yarışa da geldiler, biraz tsubasa moduna girip yavaşlasa da müptelasıyım dizinin :D

Scudo
Bölüm sonunda hamam sahnesi felaket....hahahahahahahaaaaa

Uzun metrajlısını henüz izleyebilen var mı?Sinemalara da gelmedi..

bir büyücümüz eksikti. sohukunun acilen hocaya gidip, okutulup üflenmesi gerekiyor:p

Terror of aproaching pack...eleman tam kan kırmızı çıktı,hadi hayırlısı.Birkaç kaza görüntüsü bekliyor sanki ieride.

Bakalım bizim büyücü bugün birşeyler yapacak mı

https://i.hizliresim.com/5R5XLR.jpg

Anizm 7. Bölümü çevirmiş. Dışarıda işim var bitince seyredermi artık. :evil:

Onoda tüm grubu hime hime diye öne çeker artık. ^^ Tüm grubu hime hime derse koparım artık. ^^

klasik onoda malligiyla karsi karsiya kaldik. yine geride kaldi, ama kesinlikle bir supriz yapar. maglum hime hime diye bir jokeri var 4 gozun:)

bu bolum kotu gecti acikcasi. bakalim 3. gün kac bolum surecek?..

@Ali Demir

Geride yanılmıyorusam. Bir de grubu engellemeye çalışan Hakoeneden Arakita var. ^^ O manyakla iyi diyoloklar geçer. ^^

@Turan Babacan

Dediginiz cikti. :)

gercekten cok keyifli, komik, heycan verici bir bolumdu. arakitayi seviyorum, bu tarz manyaklar olmali sadece animede tabii :D

midosuji firtinasi dindi, ama ozledik keratayi:) ilerki bolumlerde karakterli tavriyla iyi isler yapar umarim :)

Hiç sevmiyorum ama gözlerim kaç bölümdür Midosuji'yi arıyor. Bağımlılık yaptı resmen.
Peloton'da değildi, sohoku ve hakone grubunun arasında da yoktu. Aslarla beraber önde mi gidiyor? Nerede bu? :D Midosuji'yi geçtim, onun takımı da yok ortalarda.

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
@Sefa

Ana Sayfada kırmızlı mesaj atmış diye görünce konu kilitlendimi diye tırstım. Nasıl kitlettiler acaba konuyu diye düşündüm. ^^

"Raiting oranları düşük geldiği için konuyu kilitliyoruz." güzel bahane olurmuş aslında. :rolleyes:

• Beğen
Tepkiler: Turan Babacan
Anizm yeni bölümü Türkçeye çevirmiş. ^^

Aslında bir bakıma insanların örnek alması gerektiği bir bölümdü. Geçmişe takılı kalıp o zamanda tıkılı kalmak. Bu sorun çevremdeki insanlarda çok var.

Arka grup bunlara yetişecek mi? Öyle arkada kalacak bir takım değil çünkü. Olay nasıl kopacak merak ettim.

Şom ağzımı sevsinler. Midousiji tam akıllanıp uslanıyor derken yine bir hinlik ile çıktı piyasaya.
Bölümü izlerken bir ara Onoda öne geçip, "Hime hime" diye başlayarak Hakone'yi çekecek sandım. :D

@Sefa

Ben daha çok kullanılan büyük grubu hime hime diye çeker diye tahmin etmiştim. ^^ Sanırım cıcığını çıkartmamak için böyle bir şey yapmadı veya ilerde kullanacak bunu. Arada kullanıpta gene mi derdirtmek istemedi.

Baya bölüm birikmiş bende 2.sezonu izlemeye başlayayım bir an önce..Az kaldı spoiler okuyup herşeyi mahvedicem :)

Geri