Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Scudo
3.5km yi flashbacklerle geçtiler. Haftaya 500m 1 bölümde anca biter :D

Arakita-kun tam bir bisiklet magandasi, agzi cok bozuk :)) dayak yer bu.

Guzel bolumdu, isin yoksa bir hafta daha bekle.

@Ali Demir

Hahaha aynen.

@Ali Demir

Sorma baya bekletecek ^^ de Geriye sadece 8 bölüm kaldı. 8 hafta sonra işin yoksa 2. sezonu gelecek diye bekle daha kötü. :agla:

https://i.hizliresim.com/NVlq8N.jpg

30. Bölümün Türkçesi çıkmış seyir modu. Bisikletin aynakol, pedal ve viteslerini bugün onardım. Test sürüşünde sorunda çıkmadı. SEyrederken beklediğim telefon gelsede o gazla bisikletle gitsem. ^^

Sevdim bu animeyi ve 1 hafta da geldim 29'a hayırlı olsun hepimize :) 30'u yarına bırakıyorum (bırakmasammı ne olucak acaba diye içimi kemiriyor bir virüs).

@Halil EROĞLU

Dragon ball vardı baş kahraman songoku izlediğim en eğlenceli seriydi :D bakalım bulursam bi onoda kun bi songoku devam eder giderim :D

@mehmet.ali

600 küsür bölümünü de bitirmiştim ingilizce dublaj. Dragonball eğlenceli bir dizi olarak çocuklar için yapılmış daha sonra drama dönüştürülerek yetişkinler için devam ettirilmiş ender anime'lerden birisidir. One piece de bu şekilde diye başladım. Biter zannettim hâlâ bitmedi. Kârımız öğrendiğimiz kelimeler oldu...

Şu overdrive ın yeni serisi çekilecek mi acaba çok merak ediyorum.En son kızlar da katılacaktı finalde takıma.

Vay arkadaş o yamuk kafa nerden geçti oraya ya. Ne güzel sıraladım geliyodum şimdi bölümmü bekliycez :(

iğrenç, iğrenç, iğrenç! ne iğrenç adam bu ya :) sprint bölümü çok heyecanlıydı. :)

Yowamushi Pedal 31. Bölüm anizm Türkçe'ye çevirmiş. Diablo 3 kasacaktım seyir moduna geçtim direk. ^^

• Beğen
Tepkiler: Mehmet H.
Onoda'nın takım dagılıyor tel tel.Ne oldu bizim deve ya,kusuyo falan.Sıkıntı var yarışta

malum konuyu keşke başka karakterde işleselerdi yahu, mesela dili uzun midousujide :p

bunun bölümleri felan nerede arkadaşlar nerden izliyorsunuz youtubede 1 dk lık saçma sapan kareler var. bir türlü bulamadım.

üstteki arkadaşların yorumlarında yazmışlar anizm sitesi en erken çeviren o bütün bölümlerde var
yada turkanime site onun altyazısı geç çıkıyor ama renkli felan daha yakışıyor animeye hangisini tercih ederseniz

@Barış TURAN

Umarım bulaşıcı değildir. Yarışlarda da bu şekilde şarkılar duymayalım sonra. Ama yeni bölüm çok eğlenceliydi. ^^

Bomba bir şey buldum. Baya zevkliydi seyretmesi. ^^

Hime hime dansı. ^^

Valla Onada çiçek ben en son 32 yi seyretmiştim.

Bu arada Onada'nın seyrettiği Love Hina'da muhteşem animedir ısrarla tavsiye :)

Geri