Scudo Sports

Yowamushi Pedal - Bisikletle ilgili Anime

Scudo
@celikkadro zamunda.net den bölümleri tek tek indirebilirsin veya kickasstorrents.to burdan tüm bölümleri tek torrentle indirebilirsin alt yazılarıda altyazi.org da var

Sağlam ve bu işin ehli olan birisinin çevirisini istiyorsanız (link) dmc3 adlı çevirmeni ısrarla tavsiye ederim. Zaten o sitede bir tek o arkadaş çeviriyor.

Minami Kamakura Korku Joshi Jitenaha-bu,
Lise grubu kız bisiklet takımını anlatıyor. Şimdiye kadar sadece 1 tane yarış geçirdiler ama yarışta kullanılan taktikler Yowamushi Pedal'a göre daha güzel geldi.

Rakip takımların trenlerini kullanıp rüzgardan korunma olayını kullanmaları çok daha gerçekçi olmuş.

Yeni bölüm durgundu biraz diğer bölüme göre zipp jantlar atılmış :) bakalım haftaya ne olacak :)

Yowamushi pedal benzeri anime buldum overdrive 26 bölüm
(link)

• Beğen
Tepkiler: Cemil Dada
Metalika diye bi grup buldum, süper!

@Uğur S. Hayrola yazdığım mesaj ile bir sıkıntınmı var ? Dalga geçer gibi yazı yazmışsın

Finallerim olmasına rağmen ilk sezonu iki günde bitirdiğim dizidir kendisi. Acayip bağımlılık yapar.

Bu aradan dizinin müzikleri sürüş esnasında dinlenince doping etkisi yapar. Dere tepe demeden, yorulmak nedir bilmeden sürüş yapmanıza sebep olur. Dikkatle dinleyiniz sonra benim gibi arabalar ile yarışmaya kalkışmayınız :D

Bu animeye kidz-animez' de denk gelmiştim. Hazır six feet under' ı bitirince birkaç bölüm izleyeyim dedim.

İlk başta ben bunu sevmem şeklinde bir Ön yargı ile yaklaşmıştım fakat gözlüklü çocuğun taklalarıyla eğlendim. Bir baktım 3.bölüme gelmişim zaten.

Anime insana bisikletin değil çabanın önemli olduğunu net bir şekilde anlatıyor. Koltuk ayarı gibi şeyleri de öğreterek bisiklet kültürünü geliştiriyor, öyle yapmaya da devam edecek gibi. 5 kilometrelik yarışın ilk üç kilometresinin üç dakika, kalan iki kilometresinin iki bölüm sürdüğünü izlemeyi bırakınca anlıyorsun. öyle de akıcı bir anime. Şu sahnede de kendimi gördüm Screenshot_20170610-033635.png hime hime hime :p

Arkadaşlar bölümü izledim alın size spo gibi spo :D

Öncelikle Onado'nun arkada kalmasına üzüldüm. Onado arkada kaldı diye takımın birlikte kalması lazım ancak dağ etabını almak için bizim lider oğlan öne atılıyor. Yahu sen dağcı mısın. Senin neyine kanatlı çocukla kapışmak. Geçsen ne olacak? Arkadaki asın takımı çekiyor, o yoruluyor, asla birlikte takımı çeksene madem o kadar enerjiksin.
Bir de Hakona akademisini anlamıyorum. 4 tane dağcı nedir yahu. 4 dağcı, 1 as, 1 sprinter. Tüm etap dağ olsa mantıklı da ilk gün etabı için sadece tüm yarışı riske atmak nedir. En azından bir tanesi all rounder olsaydı dağcılardan aha faydalı olurdu takıma. Bu yarışta Naruko'nun çalışmalarının meyve vereceğini ve kendini göstereceğini düşünüyorum. Onado da muhtemelen dağ etabına yetişebilecek, kanatlı çocukla kapışacaktır bir şekilde. Ancak bu sefer kaybedecek gibi, durumun eşitlenmesi açısından.

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Hak veriyorum ancak Teshima'dan başka gidebilecek biri yok takımda. Onoda konusunda yetişse bile yarışacağını sanmıyorum dağı kazanan Hakone takımı olacak bence Onoda sadece takımı taşır anca.

Bu arada, Teshima'yi gondermesinler, sadece dagi kaybetmek sorun olmaz diye dusunenler icin animede de soyledikleri gibi, eger biri takip etmezse, ordan finishe kadar kacar dagi kazanan.
Ozetlemek gerekirse, kacan grupta bir adet bisikletcinizin olmasi lazim.

gayet güzel olmuş

Geri