Myali
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.657
- İsim
- Sef
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Yoshimitsu diye girdim,iyi geceler.(link) filmi izlemek isteyen olursa.
Yoshimitsu diye girdim,iyi geceler.(link) filmi izlemek isteyen olursa.
Türkçe altyazı diye girdim ama İngilizce galiba. Türkçe altyazı yok mu ki?Filme alt yazı ekledim. (Translate çevirip elimden geldiğince düzeltim)
(link)
(link)Türkçe altyazı diye girdim ama İngilizce galiba. Türkçe altyazı yok mu ki?
Şöyle paylaşayım o zaman. Belki faydası olur.Spoiler yememek için başlığa girmeyeceğim![]()
Bence bu süper olur😎Zaten forma alacaktım. Acaba Sohoku forması mı alsam aliexpressten bilemedimCiddi gaza getiriyor anime izleyeni
Anime inanılmaz güzel. Ama bu küçümseyen züppe kim, hatırlatır mısın? 1. Sezonu izleyeli çok uzun zaman olmuştuBen bu konuyu ne hikmetse japon bisiklet yarışı vs sanıyordum meğerse Yowamushi pedal animeymiş... Şimdi izlemeye başladım 5dk olmadı en çok nefret ettiğim bisikletçi tipi ile karşılaştım. Züppe kendisini beğenen ve milleti bisikleti kıyafetine göre yargılayan şahıslar.
Shunsuke Imaizumi. Gerçekten güzel anime, bir fincan çay ile güzel gidiyor.Anime inanılmaz güzel. Ama bu küçümseyen züppe kim, hatırlatır mısın? 1. Sezonu izleyeli çok uzun zaman olmuştu![]()
İzledikçe onu da farklı yönlerden seversin.Shunsuke Imaizumi. Gerçekten güzel anime, bir fincan çay ile güzel gidiyor.
Şimdi farkına vardım bu anime de bir çok tanındık ses sanatçıları mevcutmuş.İzledikçe onu da farklı yönlerden seversin.O da kendini geliştiriyor. Ondan çok daha havalı olan, değişik değişik karakterler de var.
Kimisi çok güldürürken, kimisi çok garipsetiyor. Ben de bir kahve alıp bi dizi falan açayım kendime. 😁
Kimin formasıydı ya çıkaramadım. Renkleri pek bana hitap etmedi açıkçası 😀Bence bu süper olur😎
Bir delinin takımının diyelim. Ama onun hikayesi de parçaladı beni.Bu
Kimin formasıydı ya çıkaramadım. Renkleri pek bana hitap etmedi açıkçası 😀
Beşinci sezon ilk bölüm bitti. Akşam iki daha biter sanırım. 😕6.sezon gelse de izlesek![]()
İlk sezonun sonlarına doğru Imaizumi'nin hikayesinin anlatıldığı 1-2 bölüm vardı. Hikayesini öğrendikten sonra takımı için verdiği mücadeleyi de görünce bir anda favori bisiketçilerimden olmuştu. İlk sezondaki hikayesi en güçlü ve yürü bee dedirten bir karakterdir kendisi.Feci sardı bu anime. Akşam olsa da eve gidip izlesem. Henüz 7. Bölümdeyim şu egoist züppe dediğim çocuğa yavaş yavaş ısınmaya başladım.