Scudo Sports

Yowamushi Pedal 5. Sezon

Scudo
Filme alt yazı ekledim. (Translate çevirip elimden geldiğince düzeltim)

(link)
Türkçe altyazı diye girdim ama İngilizce galiba. Türkçe altyazı yok mu ki?

• Beğen
Tepkiler: amasseia
Spoiler yememek için başlığa girmeyeceğim :D

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Az önce 5. Sezon da bitti sanıyorum. :)
Ne sezondu be!

Hangi karakteri hangi sanatçı seslendirmiş merak eden bu linke tıklayabilir:
(link)

1680112675862.png

Son düzenleme:
Zaten forma alacaktım. Acaba Sohoku forması mı alsam aliexpressten bilemedim :D Ciddi gaza getiriyor anime izleyeni

Dosyalar

• -605430915-1144492079.jpg
    -605430915-1144492079.jpg
    66,5 KB · Okunma: 29
  • Hahaha
Ben bu konuyu ne hikmetse japon bisiklet yarışı vs sanıyordum meğerse Yowamushi pedal animeymiş... Şimdi izlemeye başladım 5dk olmadı en çok nefret ettiğim bisikletçi tipi ile karşılaştım. Züppe kendisini beğenen ve milleti bisikleti kıyafetine göre yargılayan şahıslar.

Ben bu konuyu ne hikmetse japon bisiklet yarışı vs sanıyordum meğerse Yowamushi pedal animeymiş... Şimdi izlemeye başladım 5dk olmadı en çok nefret ettiğim bisikletçi tipi ile karşılaştım. Züppe kendisini beğenen ve milleti bisikleti kıyafetine göre yargılayan şahıslar.
Anime inanılmaz güzel. Ama bu küçümseyen züppe kim, hatırlatır mısın? 1. Sezonu izleyeli çok uzun zaman olmuştu :)

Anime inanılmaz güzel. Ama bu küçümseyen züppe kim, hatırlatır mısın? 1. Sezonu izleyeli çok uzun zaman olmuştu :)
Shunsuke Imaizumi. Gerçekten güzel anime, bir fincan çay ile güzel gidiyor.

• Hahaha
Shunsuke Imaizumi. Gerçekten güzel anime, bir fincan çay ile güzel gidiyor.
İzledikçe onu da farklı yönlerden seversin. :) O da kendini geliştiriyor. Ondan çok daha havalı olan, değişik değişik karakterler de var. :) Kimisi çok güldürürken, kimisi çok garipsetiyor. Ben de bir kahve alıp bi dizi falan açayım kendime. 😁

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
İzledikçe onu da farklı yönlerden seversin. :) O da kendini geliştiriyor. Ondan çok daha havalı olan, değişik değişik karakterler de var. :) Kimisi çok güldürürken, kimisi çok garipsetiyor. Ben de bir kahve alıp bi dizi falan açayım kendime. 😁
Şimdi farkına vardım bu anime de bir çok tanındık ses sanatçıları mevcutmuş.
Shunsuke Imaizumi seslendiren naruto daki kiba, bleach deki Szayel Aporro Grantz.
Yūsuke Makishima seslendiren naruto daki Shikamaru Nara, bleach deki Tensa Zangetsu.
Liste uzar gider böyle.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bu

Kimin formasıydı ya çıkaramadım. Renkleri pek bana hitap etmedi açıkçası 😀
Bir delinin takımının diyelim. Ama onun hikayesi de parçaladı beni.

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
Feci sardı bu anime. Akşam olsa da eve gidip izlesem. Henüz 7. Bölümdeyim şu egoist züppe dediğim çocuğa yavaş yavaş ısınmaya başladım.

Tek seferde 3 - 5 bölüm izlemişliğim var bazı bazı :ssrtcbya: . Ama hızlı bitirmeyecektim 5. sezonu :kötü:

• Hahaha
Tepkiler: TeamO2.cc
Feci sardı bu anime. Akşam olsa da eve gidip izlesem. Henüz 7. Bölümdeyim şu egoist züppe dediğim çocuğa yavaş yavaş ısınmaya başladım.
İlk sezonun sonlarına doğru Imaizumi'nin hikayesinin anlatıldığı 1-2 bölüm vardı. Hikayesini öğrendikten sonra takımı için verdiği mücadeleyi de görünce bir anda favori bisiketçilerimden olmuştu. İlk sezondaki hikayesi en güçlü ve yürü bee dedirten bir karakterdir kendisi.

Geri