Scudo Sports

Youtube Bisiklet Kanallarına Destek

Scudo
Pilli Bisiklet (link) (Elektrikli bisiklet)

Takip ettiğim birkaç yabancı kanal;

RJ The Bike Guy (link) (Her türlü tamirat, şiddetle tavsiye ediyorum)
LoveMTB (link) (Shimano/Sram MTB yedek parça incelemeleri)
Trace Velo (link) (Aliexpress/Ebay bisiklet ürünleri incelemeleri)

Buda benim kanalım. 😁

Girip gezinebilirsiniz ama çok bir şey beklemeyin. Hatta izletiye "beğenmedim" tuşuna basabilirsiniz. 😅
YouTube'da yorumda bulunabilmek için kayıt olmuştum. Sıkıntıdan bir dönüşümü kaydettim.

Son düzenleme:
ben de bu kanalların çoğuna aboneyim ve diğerlerine de abone oldum zevkle takip ediyorum. gaza gelerek ben de anı biriktirmek için bu kanalı açtım

@Cemal Ç. Meşhur döngülerin gerçekleştiği mekan burası ha 🤔 Süper mekanlar çok şanslısınız. Sokakların düzeni falan Türkiye'ye oranla da daha güzel. Bu arada daha önceden merak edip Caudry yerleşkesini Google Maps'in street view modunda gezmiştim. Tabi sizin sokağa da bir göz atmadan olmazdı :)

altyazı ile takip edebileceğiniz kanal

inglizce dublajlı olan kanal

warmshowers'tan aralık ayında misafir olarak ağırladığım, hala Türkiye turunda olan Ukraynalı bisikletli gezgin aileye ait kanal ilk turlarında
Avustralya'ya kadar bisikletle gitmişler sonrasında
(link)

Güney Amerika'da pedalladı
bu da bende kaldıklarındaki Kuşadası bölümü

Buraya kendi linkimi bırakayım belki birileri sever..
(link)

Selamlar, şuan için sadece müzik+yol konseptiyle video yüklediğim ama yakın zamanda şehir içi tur vlogları da yüklemeyi planladığım youtube kanalımı buraya bırakmak istedim, açıkcası biraz motivasyona ihtiyacım yok değil :)

Kanalım : youtube.com/c/berkayulusoy

Forum henüz link eklememe izin vermiyor :/

Selamlar ,

Böyle bir başlık görünce bende paylaşmak istedim.

Bisiklet ile yaptığım turları ve fotoğraf video ile ilgili deneyimlerimi paylaşıyorum . Destek olursanız mutlu olurum :)

(link)

Birde gitar çalıp parçalarımı paylaştığım kanalım

(link)

İyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Atasoy ve MakRo
Ortaya emek koyan her arkadaş tabiki emeğinin karşılığını bekleyebilir hakkıdır.
Yalnız sponsorluk olayının ucu kaçınca iş şuna dönüyor:
Naçizane izleyici tavsiyesi.
100_numarali_adam.jpg

Mümkün olduğunca forumdan olup kanalı olanları takip etmeye çalışıyorum 1 kişi 1 kişidir. O kadar yabancı kanalları takip ederken haftada 1 kere bile olsa konuda konuştuğumuz kişileri takip etmek çokta büyük bir şey değil.

Mazisi 2011de başlamış ama yıllarca öyle durmuş kanalıma geçte olsa çıktığım etkinliklerden topladığım videolarımı atmaya başladım bir nevi anılarım orada bari dursun olurda bilgisayardaki ana dosyalara bir şey olursa diye. Şuan bisikletten çok üyesi olduğum doğa sporları kulübü ile çıktığım etkinliklerden video var. Bir de 30 Ağustos videom var ama ana dosya o kadar büyük ki neyi işleyip neyi çıkarsam bilemedim. İnternetimin ne kadar kötü de olduğunu düşününce yükleme yapmadım.

Yine her zaman ki gibi uzattım, bu da kanalım : (link)

Mümkün olduğunca forumdan olup kanalı olanları takip etmeye çalışıyorum 1 kişi 1 kişidir. O kadar yabancı kanalları takip ederken haftada 1 kere bile olsa konuda konuştuğumuz kişileri takip etmek çokta büyük bir şey değil.

Mazisi 2011de başlamış ama yıllarca öyle durmuş kanalıma geçte olsa çıktığım etkinliklerden topladığım videolarımı atmaya başladım bir nevi anılarım orada bari dursun olurda bilgisayardaki ana dosyalara bir şey olursa diye. Şuan bisikletten çok üyesi olduğum doğa sporları kulübü ile çıktığım etkinliklerden video var. Bir de 30 Ağustos videom var ama ana dosya o kadar büyük ki neyi işleyip neyi çıkarsam bilemedim. İnternetimin ne kadar kötü de olduğunu düşününce yükleme yapmadım.

Yine her zaman ki gibi uzattım, bu da kanalım : (link)

Tekrar hayırlı olsun .. Diğer yazan arkadaşların da kanalları hayırlı olsun ..

Burada bir noktayı güzel belirtmişsiniz , yabancı kanallardaki bir farkındalığı dile getirmek isterim ki bu benim
<kişisel kanaatim on>
Yabancılar bir kanal açtıklarında * çok kötü değilse * ve ortalama ve üzeri içeriğe sahipse ciddi destek görüyor. Bu bence biraz da destek olsun diyerek yapılıyor izlenimim var. Uzun süredir bir çok yabancı kanalları takip ediyorum , buradan çıkardığım sonuçlardan biri. Tabii içeriklerin boş olmadığını da eklemem gerekli. Biraz da burada birşeyler yapmaya çalışanlara destek niyetiyle de olsa girip bakmak-beğeni atmak v.b. yapılabilir.
<kişisel kanaatim off>

Siz konuyu yazınca ekleme yapmak istedim. Başarılar.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Bir kamera ayarlayabilirsem bende çekmeyi düşünüyorum.

Geri