Scudo Sports

Yorum yapmayın

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
@Anonim yaw yorumu geçtim. Birde papuç kadar dil cevap veriliyo. Bitmiş bu memleket.

Kurallari okudum, konulara ve yorumlara baktim, gerceklesen uygulamalari izledim...
Neye gore, kime gore konu kilitlendigine, ceza verildigine, yorum ve/veya konu silindigine anlam veremedim...
Kayirmalarin, infazlarin neye gore, kime gore yapildigini anlayamadim...
Bir kural ya herkes icin gecerlidir ya da herkes icin gecersizdir!
Gerci bir suredir musamaha gosterilen ve gosterilmeyen konular-yorumlar-kesimler 3 asagi 5 yukari belli olmus.
Belli fikirlere sahipseniz, konunun icerigi ve yorumlar bisiklete dair degilse bile hosgorulu olmak ve siz yinede bisiklete dair yorumlarda bulunmak zorundasiniz unutmayin!
Kisacasi arkadas hakli:
“Yorum yapmayin”

• Beğen
Tepkiler: kaju
Yorum yapmayın denilmiş, makarna tarifi vereyim :
Önce tencereye su koyup suyun kaynamasını bekliyoruz. Su kaynadığı zaman tuz atıyoruz. Tuzu su kaynamadan atmayın, suyun kaynama ısısı yükselir :okyrm: neyse efenim, sonra makarnayı gönlümüzce tencereye boşaltıp arada sırada karıştırıyoruz. Annem suya azcık zeytinyağı koymanın makarnaların birbirine yapışmasını engellediğini söyler :islik:

ara ara makarnadan numune alarak kıvama gelip gelmediğine bakıyoruz. Kıvama geldiğine kanaat getirince tencereyi süzgece boşaltıyoruz. Bu aşamada suyu bir kaba alıp sonradan çorba yaparken kullanabilirsiniz. Tenceremizde tereyağı eritip,az miktarda tuz atıyoruz. Devamında makarnayı tencereye alıyoruz. Biraz karıştırın, işlem tamam. Afiyetle :ssrtcbya:

@Pamuk

Bu nereden cikti? Oyle birsey diyen oldu mu? Durduk yere bu ve benzeri lafpar atmayalim ortaya. Yanlis anlasilip konu carpipiyor, yorum uapiliyor, sonra siliyorlar :)

@Mustafa Zeybek ne kadar tuz götürüyo. Kaynatma ve kavurma sekansları için ayrı ayrı miktar verirseniz sevinirim.

@Mustafa Zeybek

Allah verdi artırsın,sofrayı kuran kaldırsın.:)

@kaju
Kaynadıktan sonra tuzluktan biraz boşaltıyorum. Arada kıvamını kontrol ederken tuzu da ediyorum. Böylece az ya da çok tuzlu olmamış oluyor. Kaynama aşamasında tuzu çok koyarsanız makarnanın içindeki sudan tuz geliyor. Hoş olmuyor :ckkmk: tereyağıyla birlikte çok az tuz atıyorum. Çünkü direkt makarnaua işliyor :D

@mertznc
Ben kırmıyorum. Ocak başında canım sıkıldığı için kepçeyle suyu alıp alıp çubuğun su değmeyen kısımlarına döküyorum. Sonra sırf zevk olsun diye çubukları elimle eğerek suya itiyorum.

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve mertznc
Dünyanın en eski ülkelerinden biri olan ve en eski cumhuriyeti olan San Marino, 3 Eylül 301 tarihinde Roma İmparatoru Diocletianus'un Hristiyanlara karşı uyguladığı işkenceden kaçan Hristiyan bir taş ustası Dalmaçyalı Marinus ve çevresine toplananlar tarafından kurulmuştur.

• Beğen
Tepkiler: kaju ve MakRo
@Pamuk
Farkinda degilim! Oyle birsey varsa kandirilmisimdir... Varsa hatalarim kendimi Allah’a havale ediyorum. Cezam varsa obur dunyada veririm hesabini ;)

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri