Scudo Sports

Yönetimden Ayrılış...

Scudo
Sende mi Ercan:eek:
İnşallah bir sorun yoktur,da herşey yolundadır.
Ne diyeyim Ercan senin içinde hayırlısı artık.;)
Seni yapmış olduğun,paylaşımların ve katkılarından dolayı tebrik ediyorum

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
Hayırlısı olsun Ercan'ım. Verdiğin emek için binlerce teşekkür...

Öptüm yanaklarından :)

Bu işte bir iş var. Allah hayırlısını versin.

• Beğen
yaaa abiler noluyo bişeyler dönüyo biz üzülüyoruz ama :(

gerçekten ya bu kadar istifanın sebebi nedir açıklama yapılıcak mı bu konuda?

biz kocaman bir aileyiz bence ben msni bıraktım forum sayesinde :) şaka bir yana bizim bilmemizde bir sakıncası yoksa söyleyin lütfen

Merhaba Arkadaşlar,
Forumda yönetim kadrosunda yer almak gerçekten özveri isteyen bir durum, hepimiz yıllardır destek vermeye çalıştık. Ama zaman zaman kan değişimi yapılması gerekli. Bizler yönetimden ayrıldık ama forumda dağılma var şeklinde algılanmasın. Gördüğünüz gibi hepimiz gene bir aradayız. Gerçekten bunun dışında oluşan bir olay yoktur.

En iyi ve özverili çalışan moderatörlerimizden birisiydin.Bu foruma verdiğim emeğin karşılığını öderim diye koca bir yalancıdır.
Eyyy bu işe yeni gönül vermiş arkadaşlar,Ercan'ın konularını iyi okuyun ve anlayın.......................

Hayırlısı olsun demekten başka söz yok...Umarım hayırlısı da olmuştur ayrılan yöneticilermiz için...

• Beğen
çoğunuzu daha yakından tanıma şansım olmadı ama bu durum benide üzdü!!neyse çok şükür yine burdasınız inş daha yakından tanışma fırsatını elde edebiliriz bir gün!!!!!

• Beğen
Vardır bir bildiğin heraldee .. Modluk kolay değil bende başvurmustumda kabul edilip edilmedigim bile söylenmedi :)
Bu arada üzülmeye gerek yok yaww :) altı üstü gönüllü bir iş bu ..

Bu aada bir kac kişi daha ayrılmıss .. Konularımı hep silen kişilerr :)

Son birşey bu forumun 1 numaralısı kim ? Yani en yetkili kişi ?

• Beğen
@bisikletci

konularının silinmesinin kişilerle ve isimlerle ilgisi yok..
konu silme işlemi yönetim tarafından onandıktan sonra kimin sildiği önemli değil :cool:

Ben forumda çok eski bir üye değilim mutlaka büyük katkılarınız vardır ama sizin için doğru olanın bu olduğuna inandığınızdan ayrılmışsınızdır.Ayrıca üzülen üyelerin(sizi tanımayanlar) üzülmesini gerektiren nokta nedir onu anlayamadım.Yani bir ünvan değişikliği o kişiyi üzücü bir duruma mı sokar.Forumdan ayrılmış değilsiniz nihayetinde.
Sizin için hayırlısı olsun ....

Geri