Scudo Sports

Yöneticilerin dikkatine...

@Haşim Okyay

Yazınıza katılıyorum.Dün bir arkadaşı uyarmama rağmen hala Türkçe'si
bozuk halde konuşuyordu.Ben de mecburen eksi puan verdim.

Scudo
Benim bir site içinde önerim olacak. Avatar boyutları çok küçük. Acaba bu boyutları 200x200 olarak değişitirilemezmi. Değiştirilirse çok çok güzel olur. :)

2. önerim ise. Tanışma bölümünün bir yukarısına, site hakkında öneri istek ve şikayet bölümü diye birşey açılabilir. Üyeler sorunları olduğunda , sitede birşey gördüğünde ve birşeyden şikayetçi olduğunda rahatça isteklerini belirtebililer. :)

• Beğen
Tepkiler: Cycleone
Forum Hakkında Genel Konular bölümü kullanılabilir.

Avatar konusunda şu dönem için bir çalışma düşünmüyoruz.

Görüşünüz için teşekkürler.

forumdan 10 gün uzaklaştırıldım.dilerimki atarsınız.
atılma sebebi kilitlenmiş konu olan:https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=1031660#poststop
bu forumdaki bütün mesajlar tarafımca değil,dil bilgisi konusunda 7 dil bilen büyüklerimle paylaştım.ardından verdikleri cevap TORPİL oldu.
bir virgül olmaması yada noktalamanın ardından büyük harfle başlanılmaması forumdan 10 gün uzaklaştırılıyorda :D.
üyeleri üzen küçük düsüren cümlelerle özelden değilde,forumdan yazılar yazan 1 gün uzaklaştırılıyor.:D(buda ayrı bir trji komik)
ben bu forumda 1 vida bile satmadım 1 kuruş dahi kazanmadım.bildiğim kadarıyla pedaldaşlarıma yardımcı oldum,bilmediklerimide öğrendim(buna ı yerine i yazmakta dahil).kendi arştırmalarımıda paylaştım.
bu 10 günlük bir kusur işlemekse kendimi ben cezalandırayım yönetim bir daha inceleye dursun.bu günden sonra sadece izleyiciyim.
-malum konu linktedir üyelerimizde incelesin demokrsi diye birşey hala mevcut kimsenin kimseyi küçük düşürmeye hakkı yok.
-malum konuya dahil olan bütün üyeler yazılanları anlıyorsa,anlamayan ve bu durumdan şikayetini aşağılayarak özelden değilde,forumdan yapan 2 kişi 1 er gün uzaklaştırılmıştır!

Abi tamam oldu bitti boşver uğraşma :)
Tamam konu kapndı.

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
keske öyle olsa canım kardeşim.aşagılayıcı bir durum haksızmıyım?

Türkiye genelinde,bölge bazında ya da il temsilciliği olarak düzenlenmiş bir gezi,piknik,sosyal sorumluluk projesi,yarış,üyelere ve bisiklet severlere bir çatı kazandırma vs...bir organizasyon yapıldı mı?Yapılmadıysa böyle bir düşünce ve proje var mı?Sıkı pedallar Forum.

sayın yöneticilerim..
sizlerden bir isteğim var.biliyorum kısıtlı zamanınız var.yöneticilerimiz bu siteyi yönetmek dısında farklı işleride var fakat site düzenleme işini gece yapsanız bizde bağlı oldugumuz siteden gunun en guzel saatlerınde mahrum kalmasak nasıl olur?aksam saat 23:00 gibi başlansa mesela veya 22:00 gibi...
umarım dikkate alınır.hepinize saygılarımı sunuyorum..

Merhaba,

Haklısınız ama işimiz bitti. Takdir edersiniz ki, geçtiğimiz dönemlerde site kapanmaları bıtkınlık getirmişti. Arkasından gelen sorunlar da cabası. Bu sorunları sonlandırmak için uğraştık ve aksilik gece dışındaki saatlere denk geldi ama bitti. Bundan dolayı özür dileriz.

İyi pedallamalar,

tüm mesajlarını bul kısmı dündendir bir bendemi çalışmıyor ?

@Admin

peki teşekkur ederım ama bundan sonra kı duzenlemeler gece vaktınde veya 22:00 dan sonra olabılır mı?

@Mehmet H.

Bu gece çalışacak inş :)

@Muhiddin K.

Tabii ki :)

Forum kapalı olunca kendimi kötü hissediyorum. Hakkaten alışkanlık yaratıyor :)

Admın Bey en son yapılan begenı duzenlemsınde her yenıledıgımde mesajınız begeıldı cıkıyor.Tıkladıgımda ıse Hazıran ayının bıldırımı dahı cıkıyor.Yardımcı olabılırmısınız.Benımle aynı problemı yasayan baska arkadaslarda vardır gıbıme gelıyor ...(link)(link)(link)

@ebubekir sözbir

Aynı problemi yaşıyorum bende

forum kendi beğeni sistemine geçiş yapıyor galiba o yüzden oluyordur sorun yapmanıza gerek yok.

ayrıca beğeni sistemine kalp koymuşlar ne gerek varsa :) neye sevgi gösteriyoruz.

O kadar heyecan yapmıştım.. :D

@ebubekir sözbir

Sistem daha önce aldığın 963 beğeniyi yüklüyor muhtemelen. Bende de az önce 1000 küsür bildirim vardı. :D

@ebubekir sözbir

Sistem daha önce aldığın 963 beğeniyi yüklüyor muhtemelen. Bende de az önce 1000 küsür bildirim vardı. :D

Geri