Scudo Sports

Yön avm

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Yön avm senetle bisiklet sattığını söyledi bi arkadaş fakat şikayetvar.coma baktımda birisi bisiklet almış 2. Gün sürekli zincirde sıkıntı çıkmış o da salcanonun servisine götürmüş salcano yön avmden alınan bisikletlere bakmadığını söylemiş. Siz aldınızmı hiç ? Ne düşünüyosunuz ?

Scudo
@mehmetalisoylu50 Eğer elinde bakım kuponu veya garanti belgesi varsa bakmak zorunludur. EĞER SERVİS SALCANO'YA BAĞLIYSA VE ELİNDE SALCANO GARANTİ BELGESİ VARSA BAKMAK ZORUNLUDUR.

@FURKAN MTB öncelikle yorumun için teşekkürler. Her sorumda cevap veriyosun baya bi aktifsin :) bende bakarlar diye düşünüyorum ama nedense birisi öyle yazınca içime kurt düştü

@mehmetalisoylu50 O konuda şüphe olmasın bakmamasının sebebi eğer salcanoya bağlı olmayan bir servistir veya satan adam burdan alınmadığı için gibi yapanlar var öyle bakmıyoruz demiştir bisikleti götüren adamda tamam deyip dönmüştür o yüzden olabilir. Ama mesela servise bağlı ve bakmıyorum derse şikayetçi olurum salcanoya şikayet ederim gibi laflar dese sıkıysa bakmasınlar. :D

Ara salcano söyle durumu bakalım böyle bir şey yapma hakkı var mıymış

bursada yön avm var kazıkçılar herşey pahalı 650 tllik dicovery 1000tl

İstanbul avrupada varmı ? Salcano city fun 70 almayı düşünüyorum. Peşin veya kredi kartıyla ödeme imkanım yok. Lütfen varsa bildiğiniz biryer bilgilendirin. Yön avm satıyordu ama aradım luan bisiklet satışlarının olmadığını söylediler ( tam ben alacakken )

Açıkcası evkur,dağ alışveriş merkezi ve bunun benzeri yerlere bakmanız lazım ama işte aması size kalmış oda istediğiniz bisiklet marka ve model varmı.ancak bu tarz yerlerde olur senetle ama bence hiç bulaşmayın.

@Endorfin

kesinlikle katılıyorum ticaret ile ilgilenen biri olarak kesin güvenmeyin kırtasiyede satılan kağıt parçası ile al sat olmaz

gerekirse para biriktirin nakit alın daha ucuza alırsınız

Senetle direk almak istiyorum yoksa alamayacağım. Aylık 77 tl yol masrafım var 4 km lik yol için. Bisiklet alıp hem spor yapıcam hem eğlencem hem bedavaya gelecek. Öbür türlü peşin verecek param yok

Belki 2 dir aynı konuyu açıyorum ama lütfen bir bakın. Senetle bisiklet almak istiyorum peşin verecek param yok ve kredi kartıda yok. Bildiğiniz yer veya bir güzellik yapıpta senetle vercek bi tanıdığınız veya aranızda bir bisikletçi olan yokmudur istanbulda ?

abacı outlet yada evkur evdiz gibi mağzalar veriyo bende geçen hafta abacı outletten 1089 liraya 15 ay taksit le bianchi speed 8400 aldım baya uğrşıyosun bu arada senet olunca kefil faln istiyorlar 1 hafta muhasebenin onaylanmasını bekliyosun

Senetle bidiklet satan istanbuklda ? Yön avmye baktım şuan satışları yok.

@mehmetalisoylu50
Yaza kadar parani biriktirip ikinci el temiz bir bisiklet almani oneririm zaten kullanamicaksin pek bu havalarda

@kudretozbay para dediğimiz kağıt parçaları birikmiyor malesef. Senetle falan alırım anca. Çünkü ayda 77 tl yol masrafım var 4 km lik yol için veriyorum bu yol parasını. Bisiklet alsam 7 ayda zaten bisiklet parasını çıkarmış olcam ve kendimi zorlamamış olcam

Geri