Scudo Sports

Yolumuz açık olsun, ağzımızın TUZ'U yerinde olsun...

İyi şanslar diliyorum. Ben günde boş bisikletle 150 km normal.Kasınca 200 km yapıyorum. 300 bayagı yuksek cıta olmus ama yaparsınız efem. Super.

İyi geziler diliyorum.

Scudo

İyi dilekleriniz bizim için moral oluyor. Çok teşekkürler.. İşimiz kolay değil. İyi ki Tuz gölü 600 km.:eek: falandeğil diye şükrediyoruz..

İnşallah yolumuz açık olur. Tuz gölüne kadar yetecek tuzu yanımızda hazır bulunduracaz, göle varınca tuz gani..:D
Ben gece(sabaha karşı 03:30 da falan 3 saat birden kurarak uyanacam. Sıkı bir kahvaltı(akşam yemeği gibi) sonra traş, kıyafetlerin ütülenmesi, kravat (lafı karıştırdım galiba:rolleyes: ) sonra bisikletin yağı, suyu, antifrizi vs. yiyecek çantalarının yerleştirilmesi derken 04:30 da evden çıkıp Realin önündeki benzinlikte tamı tamına 5-6 kişiyle birlikte buluşcaz. Ben hepsini saat 04 de telefon sapığı gibi çaltırıp çaldırıp uyandırcam. :p Eğer ben onları çaldırmazsam onlar beni çaldırcak.. :p falan bunlar işin ayrıntısı.
Yani bu işi şansa bırakmıycaz. Tuz gölüne ya gitcez, ya gitcez yada en son çare gitcez. Eğer gidemezsek mutlaka bu pazar yine gitcez. Yani bu işi kan temizler..:eek: ;:eek: (söz adam olanın aazından bi defa çıkar, gidemiyceksek başda demiycektik, değil mi ama, bu saatten sonra kıvırtmak yakışmaz:p )
Ama Rabbim düşmanıma vermesin, söz veripde tutamama korkusu kadar korkunç bir korku yok. Rüzgar beni biraz düşündürüyo. Havalar serinledi, bu iyi ama maalesef acayip rüzgar var dışarda..
Bu akşam 50 km. kadar son bir antrenman daha yaptık rüzgar ağzımızdan girdi burnunuzdan çıktı valla. İnşallah Pazar günününe kadar hevesini almış olur..
Neyse iyi geceler. Ben yatıyom..

Şefim 300 km. maalesef aklıselim bir rakam değil kabul ediyorum. Ama tuz gölünü daha yakına kaydırmanın yolu olmadığı da malum:D . İki günde gidip gelelim desek, hanımlarımızı kandırmanın da yolu olmadığı malum..:D Eeeee bize de kuzu kuzu 300km/gün pedal basmak kalıyor. Allah yardımcımız olsun, zor bir iş ama memleketimizin yüce menfaatlerini korumak için bu işi birilerinin yapması gerekiyordu.:cool: :cool: :cool: Manevi desteklerinizi bizden esirgemeyin lütfen. Zira her türlü desteğe çok ihtiyacımız olacağına eminiz..

sizler için önemsiz gibi olan şu mesajlarınız bile bizim kan damarlarımıza direk adrenalin enjeksiyonu yapılmış gibi etki ediyo. yaa siz bilemezsiniz.. bir gülücüğünüz bile bize 100 pedal çevirtmiş gibi enerji veriyo:rolleyes: ;:p

Haklısınız söz verildiyse yapacak tek şey kalır. Oda gitmek. Başka çare yok. Keşke bende olsaydım yaaa. Ne yapalım nasip değilmiş.:( :(
Sizin rekorunuzu kırmak kolay değil. Ama ben tek başıma 300 Km deniycem.:eek: Bakın rekor nasıl kırılıyomuş görün. :D :D
Neyse uzun lafın kısası güle güle gidin....
Sevgiler...

Serkan kardeş, bence günde 300 km. yi hiç deneme. Çünkü akıllı adamın yapacağı iş değil.
Ben kendi aklımdan da şüphe ediyom bazen zaten... Ama bu işleri de ülkemizde birilerinin yapması lazım diye mecburiyetten yapıyoz işte, naaparsın meslek icabı :D :D :D

Mesut Abi zaten beni Erzincan'ın delisi ilan ettiler. Gezileri söylediğim herkes sen delimisin diyo. Bin arabaya git diyolar. Anlatamıyorum bir türlü derdimi. Onun için yaparım. :(
Şaka şaka çok zor. Allah size kolaylık versin.
Sevgiler...

bu kadar işi 1 saate sığdırabiliyosan; ben olsam bu işleremi akşamdan hallederdim (kahvaltı hariç:D) hatta taytımı falan giyer öyle yatardım:D (bide uykuda yemek yiyebilsem:D)bide uyurken bisiklet kullanabilsem:D:D)

Yolda ( ayrıca benim dağlarda ) karşılaştığımız 3 klasik cümle.
1- Hello :)
2- Size para veriyorlar mı ?
3- Yorulmuyor musunuz ? Böyle zor olmuyor mu ?

Benim karşılığında söylediğim 3 cümle
1- Aleyküm selam
2- ------:eek:
3- Hadi kardeşim hadi.:boese157:
kendi kendime
4- Alışacaklar, sakin ol, işine bak, mp3 ünün sesini aç ( içimden :) )

Ancak , kuru ekmeğini paylaşmaya çalışan, kurtarıcımız olan pınar ve çeşmeleri tarif eden, zorla ayran veren, herkese eşit, herkese insan olarak bakan Anadolu insanını çoooook ayrı bir yere koymak gerekli.

Mesut Bey, sana ve arkadaşlarına kolay gelsin... Vallahi 300 km'yi okuyunca bende kompleks oluşmaya başladı... Geçtiğimiz günlerde yaptığımız Çatalca turunda, dönüş için otobüs beklerken Bülent Bey'le kulaklarınızı çınlattık. Şimdi bizim otobüs beklemek yerine, buradan (Saray), İstanbul'a kadar pedal basmamız gerekirdi diye konuştuk... Tekrar kolay gelsin...

Değil mi ama? Birçok kişiyle turu herkes yapar.:D :D Mühim olan tek başına yapmak.:) :D ;) tabi her babayiğitte yapamaz. :eek: :eek: Onun için Murat Bey size teşekkürlerimi sunuyorum. ;)
Sevgiler...

Herkese günaydın. Bu bir canlı yayın kaydıdır. Yani şu anda uyumuyorum, canlıyım ve de heyecanlıyım. :D

Saat: 04:30 (a.m.)sularında. Tüm hazırlıklarımı tamamladım birazdan bagajı full “fx 7.5” umla evden çıkacağım.
Saat 05:00 da malumyerin önündeki benzinlikte iron-dede ve iron-erginle buluşup akşama kadar 300 km. pedal basacaz. Gölge-iron bize Cihanbeyliden katılacak ve sonra “Tuz gölü”nü turlayıp herkes kendi evine dönecek.

Diğer ironlardan güzel-iron evlilik arefesinde olup tüm Pazar’ını bu geziye ayıramayacağı için gelemedi, iron-atmacaya(yaş:17) da ben kıyamadığım için “sen de gelme” dedim. Sosyetik-iron’a ders çalıştığı için, iron-hasan’a çalışıp başlık parası kazanmak zorunda olduğu için, iron-sarri’ye mazereti olduğu için zaten hiç haber vermedim.

Tuz gölü gezisinin tüm sorumluluğu ironman arge ekibine ait olup, muhtemel komplikasyonlardan dolayı başka hiç kimse yada kuruluş sorumlu tutulamaz. Tüm sorumluluk bize aittir ama yine de herkes hakkını helal etsin.
Yolcunun işini Allah bilir. İnşallah 300 km. sonra yine bu sayfalarda görüşmek üzere.

Bize, bu gezimizin duyurusunda moral ve paylaşımlarla destek olan veya olmak isteyipte olamayan tüm forum üyelerine teşekkürler.

Uyuyanlara iyi uykular, uyanıklara hayırlı sabahlar.. vaktim olsa sizlerle daha çok sohbet etmek isterdim.Hoşçakalın.
İmza: İronman arge bisiklet ekibi adına: iron-mesut.
Haydi hayırlı yolculuklar...

hocam basarirsin insallah basarirsin.ama kaybolma konusuna gelince onun icin elinden gelen onlemi al bence.
benim basima bunun ile ilgili bi hadise gelmisti.185 km lik yol 270 km ye cikmisti.tabi bizim hazirliklarimiz 180 km ye gore olunca hic bilmedigimiz dag koylerinde koy kahvesine bisiklet formasi ile girip yiyecek istemek zorunda kalmistik.kahvede ki insanlarin bakislarini hic unutamiyorum.o kadar fakir ve issiz bi koydu ki koyun yolu bile yoktu.ancak traktorle ve ya dag bisikletleri bile zor alinacak bi patika ile gidilebiliyo.koyde ki cocuklar bizi gorduklerinde o kadar sasirmislardi ki.kendimizi sanki baska bi dunyadan gelmis gibi hissetmistik.bize verdikleri ekmekler, yogurtlar o kadar tatli gelmisti ki.oyy oyy olsa da yesek simdi.

İron ekibine kazasız belasız hayırlı yolculuklar.. eminim iyi bir gezi olacak ve çok güzel bir yolculuk olarak arşivdeki yerini alacaktır. dönüşünüzü ve bizlerle paylaşımlarınızı merakla bekliyoruz gülegüle başarılar..

Belkide benim yazdığım bu saatlerde Cihanbeyli'ye varmışsınızdır. Kazasız belsız yolculuklar İronman gurubu...
Sevgiler....

Sanırım Murat beyin kastı, tek başına yapılan yolculuklar değil, tek bir seferde yapılan yoculuklar.
:)

Ama biz özellikle de en kısa sürede kask almaya karar vermiş Erzincan aşığı doğacı dostumuzun gezilerini çok seviyoruz.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Evim tatlı evim.
300 km. yi ve pek çok çile'yi tamamlayıp evime henüz girdim.
04:30(a.m.) dan 01:00 (a.m) e kadar kaç saat pedal bastığımızı artık siz hesap edin.. Ayrıca tüm aksilikler de bu gezimizi buldu.. Ama başardık..
Birdaha 300 km. için kimseye söz vermiyeceğime söz veririm. (400 km. için söz verecem dermişim.:D )
Ayrıntıları sonra paylaşmak üzere, iyi geceler.

Valla Tebrikler..
Bu herhalde amatör bir bisikletçinin rekoru olsa gerek.. Ben duymadım böyle bir şey.. Var mı duyan? (Tek seferde 300 Km..!!)
Ironman lakabı az kalıyor artık.. Demir ne ki?? Titaniumman, Scandiumman, Beryliumman falan demeli size..Ya da Carbonman daha mı iyi ne?? Ama metal olsa daha çarpıcı oluyor galiba..Titanium en "baba" metallerden. Normal testere ile kesemezsiniz.. Demir bunun yanında tereyağ gibi kalır..

Hocam (artık size "hocam" diyelim) yakında bir (link) yerine Race Across Türkiye (RAAT) yapacaksınız herhalde..Bu yarışta adamlar ilk gün hariç her gün sizinkiler gibi mesafeler yapıyor..İlk gün 500-600 km gidiyorlar ama arkalarında "feci" bir destek var.. Gerçi 5000 küsur km yi 9 günde falan aşıyorlar ama bunların bir kısmı sonradan iflah olmuyormuş, irreversible (geri dönülmez) beyin hasarı falan oluyormuş.
Gerçi biliyorum ki kimseyle yarışmıyorsunuz; bu durumda adını değiştirebiliriz bunun..Burdan öneriyorum. Haydi kolları sıvayalım..Babakale'den Iğdır'a bisikletle!! Adı da "Doğudan batıya Türkiye, Bisikletle!! (veya tersi)26'dan 45'e Bisikletle!! (26. ve 45. meridyenler arası aşılıyor)..Ekipler oluştursun insanlar (destek vs)Firmalar (Büyük olanları) sponsor olabilir.Otomobil firmaları destek aracı verebilir, vs vs..

Bak hocam sizin başarı bir fikrime ilham kaynağı oldu..

Tebrikler 1000 kere!!

aslında kastettiğim tamamıyle dogaci24'ün algıladığı gibi..yalnız, birbaşına, doğanın sessizliğini yada sesini dinleyerek yapılan faalieyetler..araya expedisyon karıştırınca sanırım algıda yanılgı oldu :rolleyes:

sevgili ironman.1.....büyük sorunların olmadığını tahmin ettiğim için gönlüm ferahladı :) çok çok sevindim..dile kolay 300km., bacağa zor...

tebrikler

Saat 01.00 a kadar bekledim.Bir haber çıkar diye.Merak etmedim dersem yalan olur.keşke 1-2 dk daha bekleseymişim:)Sabah ta gelirgelmez bu konuya baktım.Neyse zor da olsa bitmiş.Bizde rahat bir nefes almış olduk:)
Tebrik ederim.(Bütün Iron ları)

Evinize ve foruma hoş geldiniz :), gördüğünüz gibi bütün forum sizden haber bekliyorduk. Ufak tefek ( olduğunu umduğum ) aksilikler işin tuzu biberi, rekor turunuzu bitirip döndüğünüze göre tatlı birer anı olarak kalacak. Neyse efenim sadede geleyim :D , hepimiz yazı ve fotoğraflarınızı bekliyoruz. Ve evet gürsel abinin dediği gibi 1000 lerce kez tebrikler.

Geri