İyi dilekleriniz bizim için moral oluyor. Çok teşekkürler.. İşimiz kolay değil. İyi ki Tuz gölü 600 km.

falandeğil diye şükrediyoruz..
İnşallah yolumuz açık olur. Tuz gölüne kadar yetecek tuzu yanımızda hazır bulunduracaz, göle varınca tuz gani..
Ben gece(sabaha karşı 03:30 da falan 3 saat birden kurarak uyanacam. Sıkı bir kahvaltı(akşam yemeği gibi) sonra traş, kıyafetlerin ütülenmesi, kravat (lafı karıştırdım galiba:rolleyes: ) sonra bisikletin yağı, suyu, antifrizi vs. yiyecek çantalarının yerleştirilmesi derken 04:30 da evden çıkıp Realin önündeki benzinlikte tamı tamına 5-6 kişiyle birlikte buluşcaz. Ben hepsini saat 04 de telefon sapığı gibi çaltırıp çaldırıp uyandırcam.

Eğer ben onları çaldırmazsam onlar beni çaldırcak..

falan bunlar işin ayrıntısı.
Yani bu işi şansa bırakmıycaz. Tuz gölüne ya gitcez, ya gitcez yada en son çare gitcez. Eğer gidemezsek mutlaka bu pazar yine gitcez. Yani bu işi kan temizler..

;

(söz adam olanın aazından bi defa çıkar, gidemiyceksek başda demiycektik, değil mi ama, bu saatten sonra kıvırtmak yakışmaz

)
Ama Rabbim düşmanıma vermesin, söz veripde tutamama korkusu kadar korkunç bir korku yok. Rüzgar beni biraz düşündürüyo. Havalar serinledi, bu iyi ama maalesef acayip rüzgar var dışarda..
Bu akşam 50 km. kadar son bir antrenman daha yaptık rüzgar ağzımızdan girdi burnunuzdan çıktı valla. İnşallah Pazar günününe kadar hevesini almış olur..
Neyse iyi geceler. Ben yatıyom..
Şefim 300 km. maalesef aklıselim bir rakam değil kabul ediyorum. Ama tuz gölünü daha yakına kaydırmanın yolu olmadığı da malum

. İki günde gidip gelelim desek, hanımlarımızı kandırmanın da yolu olmadığı malum..

Eeeee bize de kuzu kuzu 300km/gün pedal basmak kalıyor. Allah yardımcımız olsun, zor bir iş ama memleketimizin yüce menfaatlerini korumak için bu işi birilerinin yapması gerekiyordu.

Manevi desteklerinizi bizden esirgemeyin lütfen. Zira her türlü desteğe çok ihtiyacımız olacağına eminiz..
sizler için önemsiz gibi olan şu mesajlarınız bile bizim kan damarlarımıza direk adrenalin enjeksiyonu yapılmış gibi etki ediyo. yaa siz bilemezsiniz.. bir gülücüğünüz bile bize 100 pedal çevirtmiş gibi enerji veriyo:rolleyes: ;