Scudo Sports

Yollandım - carraro cr62

Scudo
@TatanQa_tr Teşekkürler :harika:

City Sport güzel bisiklet bence. Hala aktif kullanmaya devam, işe gidip geliyorum. Hidrolik disk modeli var bende de. Her yola gidiyor kerata. Lastikleri 28 yapmıştım geçen senelerde, akıcılık süper oldu. Sadece aynakol küçük geliyor artık. Uygun bir yolda 60-70 gitmek için çok yüksek kadans gerekiyor, nefes nefese kalıyordum.

@emreertuna Evet, bir kurban kestireceğim :D

@trainspotting35 Teşekkürler hocam. 2500 istedi arkadaş, 2400'e aldım. Aksesuar bonusları vardı ve fiyatı bence çok iyiydi fazla pazarlık etmek ayıp geldi, neredeyse sıfır bisiklet :D

Güzel yollarda, güzel günler de kullanın. Bende aynısını almayı düşünüyorum ancak almayı düşündüğüm bisikletin kadro boyu (56)biraz uzun gibi bana (boy 1. 80 iç bacak 80) bunun kadrosu ve iç bacak boyunuz kaç acaba? 2 beden büyüklükten birşey olur mu bilemedim 54 kullanmam lazım normalde Tekrardan hayırlı olsun lastiğinize taş rublelere yaş değmesin

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@Atas Teşekkür ederim. Benim kadro M beden (52) 1.73 boy, bacak içi 75 cm. Aldığım kişinin boyu 1.75'ti. Ayakta durup bisikleti bacak arasına alınca kadro üst borusu aşağıdan hafif gıdıklıyor. 56 sizin ölçüleri kurtarıyor sanki şuradaki hesaba göre: (link) Buraya göre de 54 diyor: (link) o_O

İdeal hesaplama sitesi şu sanırım: (link)

@Abdülkadir Ergin Set parasına bisiklet sahibi olmuşsunuz. Hayırlı uğurlu olsun. Endurance tipi kadrolarda bacak arasına almak tam olarak net bilgi vermiyor aslında 52 ölçüsü tam aynakol merkezden sele borusunun altı olduğundan tam ölçülen bölümden sele mani oluyor ve bacak arasına alınamıyor. :):)

• Beğen
@trainspotting35 Ehehe, Ben de diyorum bu arkadan dürten kim :D Açıkçası fiyat uygun olunca kadro boyuna çok takılmadım. Benim bedene uygun görünüyor zaten. Hatta şöyle bir süzünce mevcut bisikletimden küçük gibi. Daha yan yana koymadım ikisini haberi yok garibimin, şok olmasın. Alıştıra alıştıra söyleyeceğiz :p İşin garibi 6 senedir kullandığım mevcut bisikletimin kadro boyunu hiç ölçmedim, alırken de haberim yoktu zaten :islik: Böyle de bi rahatız :koptum:

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@Abdülkadir Ergin
Sağ taraf arka vites ile fren, sol taraf ise on vites ile frene kumanda ederken ve aynakol -ruble sağdaysa bu kablolardan en az biri çapraz geçmek zorunda.
Bu arada hayırli uğurlu olsun. Kazasız belasız güle güle binin.

• Beğen
Hayırlı olsun yaklaşık 9 aydır kullanıyorum parasına göre on numara

• Beğen
tam bir f/p ürünü , sadece jant seti 950 tl üzerinde 105 set var daha ne olsun iyi ki almışsın kazasız belasız sürüşler. kendim için de bakmıştım ama 59/60 kadro boyu yok sanırım

@wakizashi Teşekkürler. Normalde bir şey alırken çok araştırır didiklerim. Bunda çok farklı bir ruh haliyle, çokta sıkışık bir zamanımda aldım. Sıfır ayarında ve tavsiye üzerine olunca hiç incelemedim. Çokta iyi denk geldi. Şimdi tek tek bakınca selesinden jantına, grup setinden yanında verdiği aksesuarlara kadar müthiş f/p oldu. İnşallah devamı da iyi olur, kazasız belasız kullanırız..

• Beğen
Tepkiler: wakizashi
@mehmet ugur demir teşekkürler, aynen bu ekonomik şartlarda çok iyi denk geldi.

Dün gece de yol bisikletiyle ilk sürüşümü yaptım, yol harika bir şeymiş yahu :asik: gece 12'de çıktım bir 20 km gittim geldim fena idi. 50/34'te gayet rahat geldi, taktım büyük aynaya oh tıkır tıkır. Gece hem serin hem trafik sakin olur dedim ama çevre yolunda aracın biri refüje sıkıştırır gibi oldu, arkasından bağırınca ileride durdu çocuk, aha dedim gece gece dalaşacağız şimdi derken baya bir özür diledi şaşırttı beni :D

• Beğen
Tepkiler: mehmet ugur demir
Uygun fiyata bir ayakkabı ve spd pedal (başlangıç için mtb öneririm) alırsan daha da harika dersin hocam. Ben de kısa süre önce Carraro 052 almıştım, spd pedala gerek yok deyip sürüyordum, şimdi spd pedalla tadı daha da başka.

• Beğen
Geri