Scudo Sports

Yoldaş Mosso

Celiko29

Aktif Üye
Tepki
77
İsim
Orhan Çelik
Bisiklet
Mosso
Balıkesirden selamlar arkadaşlar,
Buda benim yoldaş işte kendisini 1hafta önce ikinci el olarak aldım , ilk sahibi belediyede memur bi abimiz üç ay kadar olmuş oda alalı konuştuk anlaştık yoldaşı aldık işte.
51 Kadro / 21 Vites (Altus) / Hidrolik Fren / Kilitlenebilir Zoom Maşa
İlave olarak XLC kelebek gidon taktım mossonun gidon boğazı 25.4 mm buna uygun erdoganlarbisiklette mevcut.
Arka bagajıda forumda bi abimizden almıştım ikinci el onuda taktım böyle güzel bir tur havası oluştu bizim mossoda.
Bisiklet genel olarak iyi bi sıkıntısı gözükmüyor fiyatı gayet uygun bence ayarında diğer markanın ürünleriyle karşılaştırırsak fiyat olarak mosso daha uygun.
Almamda en etkili olan kriter mossonun siyah mat rengiydi gözüme çok hoş gözükmüştü tozu , çiziği çok belli etsede dikkat edicez bi şekilde :)
20161014_105911.jpg 20161014_105838.jpg 20161015_183752.jpg 20161015_183536.jpg 20161015_183645.jpg 20161015_180846.jpg 20161014_105943.jpg
Mossodan önceki bisikletim Salcano City Sport 20 HD'ydi. Kendisinden memnundum ilk aldığımda taa ki jant belasına bulaşana kadar akordundan ve jant tellerinden baya sıkıntı çektim 24 vitesten 21 geçiş biraz farketsede alıştım. Mossonun jantları sağlam salcanoya göre almamda etkili bir kriterdi. Mossoda sıkıntılı olan tek şey maşası Zoom maşalar pek iç açıcı görünmüyor çalışma mesafesinden mi acaba tam bilmiyorumda city sporttaki Sr Suntour NEX maşası şehir içinde gayet etkili çalışıyor ve zevk veriyordu , mosso pek fark meydana getirmiyor kilitli ile açık arasında pek fark göremiyorum.
Ama sıkıntı yok zaten tur bisikletinin tadı ancak asfaltta çıkıyor :)
20161002_122503.jpg
Jantları değişirse güzel bisiklet :)

Scudo
Hayırlı olsun, iki hafta önce bende çok düsünmüstüm bu bisikleti fakat amörtisörden dolayı vazgeçmistim.

@Üye Adı iyi yapmışsınız her ne kadar amortisörlü maşa kullansamda tur bisikletinin düz maşalı olması taraftarıyım

@Celiko29 Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim...

@sonselim16 teşekkür ederim abi bianchi hayırlı olsun sanada kazasız belasız sürüşler :)

• Beğen
Tepkiler: Son Selim
Bence tercihiniz çok yerinde olmuş, çok yakışıklı makine.Maşallah.
İleride maşayı tercihinize göre daha üst seviye veya düz maşa ile değiştirip daha keyifli binebilirsiniz.
Bu hali ile size ne kadara gelmiş oldu peki?

• Beğen
Tepkiler: Celiko29
hayırlı olsun sağlıklı pedallayın inşallah

• Beğen
Tepkiler: Celiko29
@Ceyhun Özkan
xlc kelebek gidon 49tl
Sünger elcik 20tl
Bagaj ikinci el 40tl
Ilave olarak bunlar var bisikletide 2.el 750tlye aldım hocam total 850 diyelim

@mahmutymc teşekkür ederim abi

• Beğen