Scudo Sports

Yoldan mı? Kaldırımdan mı? Yoksa hiçbiri mi?

(link)

GEZİNİRKEN bunu BULDUM 150 db GÜCÜ varmış FİYATI İSE saDECE 25 yTL""""Önünüzde giden kişiyi uyarmakla birlikte, sizi de bisiklet üzerinde zıplatabilecek olan bu korna, çıkardığı 115 desibel ses ile ciddi derecede uyarıcı bir özelliğe sahip. Kalabalıkta bisiklet sürmekte zorlanan bisikletseverler için ideal :)
· 115 db ses çıkışı
· 1 Adet 9V pille çalışır
İstanbul içi elden teslim yapılır.""""

SİZCE ALSAKMI Kİ ???????????**

Scudo
ben genelde yolu terch ediyorum ama otomobil sürücüleri sanki beni görmüyormuş gibi hareket ediyorlar ben hızla giderken aniden önüme dünüyo kırmızı ışıkta duruyorum arkadan korna basıyo nasıl iştir anlamadım sanki o yolu sadece onlara yapmışlar hele canımı en çok sıkan yayalar önüme geçiyolar duruyolar yolun ortasında bende durup bisürü sokranıyorum bi anlamadılar bisikletin yolda giderken öncelik bisikletin olduğunu

@FAİK

o trafik kuralını çıkartacaksın oku diyeceksin ondan da anlamassa...:Skull-175 :Skull-175 :Skull-175

evet o bazı yayaların üstüne doğru gittiğini göre göre sana bakmaları gıcık yalnız bu söylediğim hareketi kediler çok yapıyo karşıdan karşıya geçen bir kedi kendine doğru araba geldiğini görünce yolun ortasında durup arabaya bakıyor ve arabayı durdurmayı başarıyor ve araba durduktan sonra karşıya geçiyor çok yaşanmış bi durum benim açımdan:D

Plakalı gezmek gerkiyor diye biliyordum.İyiki öyle bir zorunllk yokmuş mtbler hiç yakışmazda:D.cadde yürüyüm çekilmeyen yayalara hızlanıp hafif fren yapın kızaklıyın.Dayak atmak isteyen hanzolardan kaçın.

en iyisi kimseye aldırmadan giysinin de arkasına bu ''yol arabaların olduu kadar bizimdir'' yazıp etrafta kurye gibi dolaşmak

@yumuth

güzel fikir bunu yazıcıdan çıktı alıp selenin arkasına koymak insanlara bazzı şeyleri anımsatacaktır...

Helal be.Aslında çantanda bu kağıdı bulundurcaksın sana kızan bağıran,sini,rlenen sürücülerede(kurallara uyduğun sürece)aha belge diyeceksin.Şişip kalca kalcak.:D:D:D:D:D

@.::ELEKTRİK::.
sert bi fikir ama yanınızda bi çakı bulundurmak şart

Eskişehirde de taşbaşının ordan gidecek yol yok. önceden bisiklet resimli tabela vardı. şimdi onun altına bisiklet girilimez yazmışlar.şimdi nerden gidicez

Geri