@YucelDursun tebrik ediyorum. Minimum harcamayla, eldeki malzemeleri yeniden değerlendirerek yapılan güzel bir tur oluyor.
"Kervan yolda düzülür" deyimini yaşama geçirmişsiniz.
Yolunuz açık olsun, pedalınıza kuvvet..
Tur ne zaman bitiyor dostum..bende pazar cikiyorum tek basima nonstop luleburgaz-öludeniz hedef yer..hedef gun.16 gun..bende senin gibi yolda toplucam bazi seyleri..hanimla papaz olduk zati birde bisikletci yasli amca akortun telini kirdi dukkani basina yikiyordum..esnaf ayirdi bizi
Ya bu arada..dag bisikleti lastiklerini degistirdim ben kelebek gidon taktim rahat olur mu bilmem keseke senin gibi mi yapsaydim
@cYclopath teşekkür ederim. Sağ salim bitirdim.. @vizeli gezgin lastik önemli.. yağlı asfalt olmayan yerlerde asfaltla ne yaşıyorsa lastik...
birde şunu yaptım.. bazı eşyaları yolda bıraktım.gittikçe hafifledim.başıboş köpeklere vermek için ucuz ton balıklarından aldım..gördükçe verdim. hasta yaşlanmış ve korkaklar.. devamlı akmayan çeşmelerin yanına kuşla için su bıraktım.. sanırım şu an yoldasın...pedalına kuvvet...
yolun açık olsun bir sürü gereksiz malzeme koyup kendine yük yapmışın kardeşim onların içinde sadece senin işini görecek tetris var diğerlerini almasaydın keşke
@M.Ozkul Teşekkürler. Keşke vakit olsaydı.Daha uzun ve daha güzel olabilirdi. Evli ve çocuklu olmak zamanı kısıtlayıcı. , ama mutlu başladım. Mutlu bitirdim. Bundan sonrasi eşimle artik..